Uncategorized @ca

Gelat de préssec

Gelat de préssec i ametlles amb fulles de menta, una autèntica delícia que et proposa el xef Miguel Aguilar.

El color taronja de la polpa del préssec es deu al betacarotè, un antioxidant molt beneficiós que l’organisme transforma en vitamina A, encarregada de tenir cura de la vista i mantenir en bon estat les mucoses i la pell.

Gelat de préssec - Receptes - Veritas

Gelat de préssec

Ingredients:

  • 2 préssecs congelats
  • 1 got d’ametlles sense pell
  • 1 cullerada sopera de nabius secs
  • 5 fulles de menta fresca
  • 1 cullerada sopera de xarop d’atzavara

Elaboració:

  1. Posa les ametlles en remull durant 12 hores.
  2. Pela els préssecs i congela’ls a trossos.
  3. Col·loca els nabius secs en el got de la batedora i afegeix les fulles de menta a trossos, el xarop d’atzavara, les ametlles remullades i els préssecs congelats.
  4. Tritura fins a aconseguir una textura homogènia i congela durant 2 hores.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!

Contingut relacionat

  • Uncategorized @ca

Gelat de plàtan i maduixes

Gelat de plàtan i maduixes, una forma ideal perquè els...

  • Uncategorized @ca

Gelat de plàtan i nabius

Gelat de plàtan i nabius, una recepta molt desitjable, ideal...

  • Uncategorized @ca

Gelat de mango

Gelat de mango amb gingebre, una recepta que et sorprendrà...