Receptes
Gelat de préssec
Gelat de préssec preparat per Alba Niubo. Gràcies al seu contingut en vitamina A, el préssec ajuda a tenir cura de la vista i manté en bon estat les mucoses i la pell.

Ingredients:
- 3 préssecs
- 1 plàtan
- 1/2 got de llet de coco
- 8 avellanes picades
- 3c d’olie de coco líquid
- 1c de xarop d’atzavara
- 1c de cacau en pols
Elaboració:
- Talla a trossos els préssecs i el plàtan i congela’ls.
- Col·loca en un bol l’oli de coco, el xarop i el cacau.Remena bé fins a aconseguir una salsa homogènia i reserva.
- Posa al robot de cuina la llet de coco juntament amb els trossos congelats de fruita i bat-ho 10 segons a velocitat 8.
- Serveix els gelats en copes i decora’ls amb la xocolata raw i les avellanes picades.