Atención al cliente De lunes a viernes de 9 a 20 h y sábados de 9 a 14 h (excepto festivos). Contacta con nosotros
Atenció al client De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius). Contacta amb nosaltres
Tècniques de cuina Gingebre – Tècniques de cuina 21 febrer 2017 Gingebre, una arrel estupenda per prevenir i combatre refredats. Gingebre per aromatitzar Utilitza el ratllador per extreure el suc, on es concentren totes les propietats. Pressiona la polpa i aboca el suc en un recipient. Gingebre per infusionar Ajuda’t d’una cullera per pelar-lo, ja que la part interessant del gingebre està just sota la pell. Talla-ho en trossos. Afegeix-lo a una olla amb aigua freda perquè no s’oxid, comença a bullir i deixa-ho infusionar durant 10 minuts. Contingut relacionat Tècniques de cuina Tècniques de cuina: cocció xiitake Com cuinar el xiitake perquè sigui un gran aliat del... Tècniques de cuina Tècniques de cuina: pickles Com fer pickles? La ecoxef Mireia Anglada t'ensenya a encurtir verdures...
Tècniques de cuina Tècniques de cuina: cocció xiitake Com cuinar el xiitake perquè sigui un gran aliat del...
Tècniques de cuina Tècniques de cuina: pickles Com fer pickles? La ecoxef Mireia Anglada t'ensenya a encurtir verdures...