Receptes
Guacamole amb magrana
La magrana aporta un toc dolç que combina molt bé amb l’alvocat i contrasta amb el gust de la ceba. El resultat és un guacamole amb magrana, lleugerament cruixent i refrescant, perfecte per picar entre hores o prendre com a aperitiu.
Aquesta recepta te la proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Guacamole amb magrana
Ingredients:
- 1 alvocat
- ½ ceba
- ½ tomàquet
- 1 gra d’all
- El suc de mitja llima
- 1 polsim de pebre negre molt
- Sal rosa
- 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
Per al topping:
Elaboració:
- Pica finament la ceba, el tomàquet i l’all. Reserva-ho.
- Pela l’alvocat i treu-li el pinyol. Reserva’l.
- Col·loca tots els ingredients (a excepció del tomàquet i els toppings) a la batedora i processa-ho fins a aconseguir una textura cremosa. En cas que prefereixis que el resultat sigui menys homogeni, pica els ingredients en un morter.
- Afegeix-hi el tomàquet picat, barreja-ho bé i aboca el guacamole en un bol.
- Decora’l amb grans de magrana i coriandre o julivert picat i serveix-lo amb bastonets de pastanaga crua.
Contingut relacionat
- Receptes
Guacamole
T'ensenyem a preparar guacamole; un aperitiu molt senzill i saludable...
- Receptes
‘Tacos’ de carbassa, guacamole i germinats
Aquesta setmana, la food blogger Alba Niubo ha preparat aquesta...
- Receptes
Fajitas de seitan amb guacamole – FastGood
Fajitas de seitan amb guacamole, un clàssic revisitat de la...