Guacamole amb magrana

La magrana aporta un toc dolç que combina molt bé amb l’alvocat i contrasta amb el gust de la ceba. El resultat és un guacamole amb magrana, lleugerament cruixent i refrescant, perfecte per picar entre hores o prendre com a aperitiu.

Aquesta recepta te la proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Guacamole amb magrana - Receptes - Veritas

Guacamole amb magrana

Ingredients:

Per al topping:

Elaboració:

  1. Pica finament la ceba, el tomàquet i l’all. Reserva-ho.
  2. Pela l’alvocat i treu-li el pinyol. Reserva’l.
  3. Col·loca tots els ingredients (a excepció del tomàquet i els toppings) a la batedora i processa-ho fins a aconseguir una textura cremosa. En cas que prefereixis que el resultat sigui menys homogeni, pica els ingredients en un morter.
  4. Afegeix-hi el tomàquet picat, barreja-ho bé i aboca el guacamole en un bol.
  5. Decora’l amb grans de magrana i coriandre o julivert picat i serveix-lo amb bastonets de pastanaga crua.

Gaudeix amb la nostra proposta de receptes fàcils.