Guia de begudes per a l’estiu

Descobreix les alternatives ecològiques per hidratar-te aquest estiu. Cada dia són més àmplies i la seva qualitat, gust i diversitat ens ajuden a ingerir fàcilment els dos litres de líquid que els especialistes recomanen beure cada dia.

Guia de begudes per a l’estiu

Especials i funcionals

  • Aigua de bedoll i gingebre: utilitza la saba de bedoll per eliminar l’excés de líquids, prevenir o reduir la cel·lulitis i afavorir el funcionament dels ronyons.
  • Suc de gingebre i de cúrcuma: dos sucs premsats en fred (així mantenen intactes els seus beneficis i sabor) afegits a una infusió d’hibisc, que alleuja els trastorns digestius i musculars.

Fermentades i digestives

  • Kombucha: s’elabora amb te, aigua i sucre. Després d’uns dies fermentant amb el fong de la kombucha, la beguda começa a tenir acidesa i efervescència. En una segona fermentació se li afegeixen sucs ecològics i s’obté un refresc de bombolla natural amb poder probiòtic, que incrementa les defenses. Descobreix per què el kombucha de magrana és imprescindible a l’estiu.
  • Quefir d’aigua: té propietats prebiòtiques i no necessita més endolcidors que els dàtils o una infusió de menta o hibisc.
  • Sucs de verdures: fermentats amb lactobacils, tenen efecte alcalinitzant i regeneren la flora intestinal i milloren la salut del fetge.
  • Suc d’àloe, d’àloe amb llimona i d’àloe amb magrana: normalitzen la digestió, calmen l’acidesa i eliminen toxines.

Energètiques i isotòniques

  • Matcha energy: s’elabora a partir del te en pols matcha, un reconegut antioxidant antiinflamatori, desintoxicant i revitalitzant.
  • Aigua de coco: només conté l’aigua pròpia del coco i ocasionalment vitamina C.
  • Aigües de coco amb efecte detox i antioxidant: introdueixen superaliments, com kale i espirulina, atzerola o pastanaga i taronja.

Refrescos amb bombolles

Les novetats sorprenen pel seus ingredients, com el 60% de suc en el refresc de poma o el 94% de suc en el de nabius o groselles.

Tes refrescants!

Ja sigui verd, negre o kukicha, el te apaivaga la set de manera natural i té propietats antioxidants, alcalinitzants i estimulans. En tenim d’elaborats amb el mínim d’ingredients, sense sucre i amb el punt de dolç perfecte del concentrat de raïm. Descobreix les propietats de les alternatives als refrescos.

Contingut relacionat

L’etiqueta d’un refresc ecològic

Responent al nostre compromís amb el consum conscient i responsable,...

Refrescos al natural

Refrescos al natural per soportar les altes temperatures de l'estiu que...