Diccionari d'aliments
Guia de begudes per a l’estiu
Descobreix les alternatives ecològiques per hidratar-te aquest estiu. Cada dia són més àmplies i la seva qualitat, gust i diversitat ens ajuden a ingerir fàcilment els dos litres de líquid que els especialistes recomanen beure cada dia.

Guia de begudes per a l’estiu
Especials i funcionals
- Aigua de bedoll i gingebre: utilitza la saba de bedoll per eliminar l’excés de líquids, prevenir o reduir la cel·lulitis i afavorir el funcionament dels ronyons.
- Suc de gingebre i de cúrcuma: dos sucs premsats en fred (així mantenen intactes els seus beneficis i sabor) afegits a una infusió d’hibisc, que alleuja els trastorns digestius i musculars.
Fermentades i digestives
- Kombucha: s’elabora amb te, aigua i sucre. Després d’uns dies fermentant amb el fong de la kombucha, la beguda começa a tenir acidesa i efervescència. En una segona fermentació se li afegeixen sucs ecològics i s’obté un refresc de bombolla natural amb poder probiòtic, que incrementa les defenses. Descobreix per què el kombucha de magrana és imprescindible a l’estiu.
- Quefir d’aigua: té propietats prebiòtiques i no necessita més endolcidors que els dàtils o una infusió de menta o hibisc.
- Sucs de verdures: fermentats amb lactobacils, tenen efecte alcalinitzant i regeneren la flora intestinal i milloren la salut del fetge.
- Suc d’àloe, d’àloe amb llimona i d’àloe amb magrana: normalitzen la digestió, calmen l’acidesa i eliminen toxines.
Energètiques i isotòniques
- Matcha energy: s’elabora a partir del te en pols matcha, un reconegut antioxidant antiinflamatori, desintoxicant i revitalitzant.
- Aigua de coco: només conté l’aigua pròpia del coco i ocasionalment vitamina C.
- Aigües de coco amb efecte detox i antioxidant: introdueixen superaliments, com kale i espirulina, atzerola o pastanaga i taronja.
Refrescos amb bombolles
Les novetats sorprenen pel seus ingredients, com el 60% de suc en el refresc de poma o el 94% de suc en el de nabius o groselles.Tes refrescants!
Ja sigui verd, negre o kukicha, el te apaivaga la set de manera natural i té propietats antioxidants, alcalinitzants i estimulans. En tenim d’elaborats amb el mínim d’ingredients, sense sucre i amb el punt de dolç perfecte del concentrat de raïm. Descobreix les propietats de les alternatives als refrescos.Contingut relacionat
- Diccionari d'aliments
L’etiqueta d’un refresc ecològic
Responent al nostre compromís amb el consum conscient i responsable,...
- Diccionari d'aliments
Refrescos al natural
Refrescos al natural per soportar les altes temperatures de l'estiu que...
- Diccionari d'aliments
Novetats de maig: berenars saludables, gelats i refrescos
Novetats de maig: descobreix els productes que incorporem a les...