Receptes
Guisat de verdures d’arrel
Guisat de verdures d’arrel, fàcil i boníssim, escalfa l’organisme i millora la circulació, ja que les verdures d’arrel són excel·lents purificadores de la sang.

Guisat de verdures d’arrel
Ingredients:
- 500 ml de brou vegetal
- 2 pastanagues
- 1 moniato
- 1 carbassa
- 1 ceba
- 1/2 api-rave
- 1 pot de tomàquet sencer pelat
- 1 cullerada sopera de concentrat de tomàquet
- 1 cullerada petita de farina de civada
- 1 cullerada petita de farigola
- 1 fulla de llorer
- Julivert fresc
- 4 cullerades soperes d’oli d’oliva verge
- Sal
Elaboració:
- Preescalfa el forn a 200ºC i pela i trosseja el moniato, la carbassa, les pastanagues i l’api-rave.
- Col·loca les verdures sobre una safata de forn, impregna-les amb 2 cullerades d’oli d’oliva, farigola i sal, i rosteix-les durant 40 minuts.
- Mentre, en una olla gran, escalfa la resta d’oli d’oliva i afegeix-hi la ceba picada, la fulla de llorer i la farina de civada. Barreja-ho, redueix-ho i cuina-ho fins que la ceba estigui translúcida.
- Afegeix-hi el concentrat de tomàquet, el tomàquet sencer pelat i el brou vegetal. Porta-ho a ebullició, redueix el foc i deixa-ho coure durant 20 minuts.
- Treu les verdures del forn, afegeix-les a la salsa i serveix-les amb julivert picat.
Contingut relacionat
- Receptes
Nyoquis de carbassa, pesto i tomàquet
Nyoquis de carbassa, pesto i tomàquet, una recepta deliciosa i...
- Receptes
Pa de motlle de sègol de moniato, kale i alvocat
Pa de motlle de sègol, moniato, kale i alvocat, una...
- Receptes
Crema de carbassa i pastanaga
Crema de carbassa i pastanaga, un plat de cullera que...