Receptes
Hamburguesa de polenta i verdures – FastGood
Sergi de Meià, per a la sèrie de videos #fastGood, amb l’objectiu de presentar plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida.
Els hidrats de carboni d’absorció lenta presents a la polenta ajuden a mantenir uns nivells estables de sucre a la sang.
Hamburguesa de polenta i verdures. Recepta preparada pel reconegut xef 
Hamburguesa de polenta i verdures
Ingredients:
- 180 g de polenta
- 250 g de llenties cuites
- 450 ml d’aigua
- 300 g de carbassa
- 300 g d’espinacs
- 300 g de pastanagues
- 200 g de nap
- 5 tomàquets secs en oli
- 2 branques d’api
- 1 cullerada petita de pebre vermell dolç
- Comí
- Nou moscada
- Romaní
- Sal
- Oli d’oliva verge
Elaboració:
- Pela i pica finament les pastanagues, la carbassa i el nap. Pica també l’api i els tomàquets secs i condimenta amb romaní, pebre vermell dolç, comí i ratlladura de nou moscada- Remena bé i reserva.
- Porta l’aigua a ebullició i afegeix-hi una mica de sal i la polenta en forma de pluja, remenant durant uns minuts amb una cullera de fusta, fins que quedi ben espès.
- Incorpora la polenta a les verdures i remena fins a obtenir una massa homogènia.
- Fes les hamburgueses, cuina-les a la planxa amb unes gotes d’oli d’oliva i serveix-les.