Receptes
Hamburgueses de civada i azukis amb xampinyons
Hamburgueses de civada i azukis amb xampinyons
Ingredients:
- 100 g de mix de civada i azukis
- 1 ou
- Beguda vegetal fins a arribar a 125 ml (en barrejar-se amb l’ou)
- 125 g de xampinyons
- 1/4 de ceba
- 1/4 de pastanaga
- 1 gra d‘all
- 1 cullerada petita de farigola seca
- 1 cullerada petita d‘orenga seca
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
Elaboració:
- Bat l’ou i afegeix-hi beguda vegetal fins a arribar als 125 ml. Reserva-ho.
- En un bol, barreja el mix de civada i mongetes azukis, afegeix-hi l’ou batut amb la beguda vegetal i deixa-ho reposar 10 minuts.
- Mentrestant, pica finament l’all, la ceba, la pastanaga i els xampinyons.
- Sofregeix la ceba en una mica d’oli, assaona-la i quan estigui translúcida afegeix-hi la pastanaga; sofregeix-ho uns minuts més i afegeix-hi els xampinyons i l’all.
- Quan estigui tot cuit, escampa-hi les herbes aromàtiques seques i afegeix-hi la barreja de civada i azukis. Remena-ho bé i rectifica-ho de sal, si cal.
- Dona forma a les hamburgueses i cou-les a la paella amb una mica d’oli, girant-les perquè quedin daurades per tots dos costats.
Contingut relacionat
- Receptes
Hamburguesa de llenties amb salsa de kale
Hamburguesa de llenties amb salsa de kale, una recepta recomanada...
- Receptes
Hamburguesa de polenta i verdures – FastGood
Hamburguesa de polenta i verdures. Recepta preparada pel reconegut xef Sergi de...
- Receptes
Hamburgueses de quinoa
Aquesta setmana, la foodblogger Tere Marín, de Las María Cocinillas,...