Hummus de mongetes i crema de cacauet

Dona una volta a l’hummus de tota la vida i substitueix els cigrons per mongetes, un llegum ric en proteïnes i minerals que no conté colesterol. L’hummus de mongetes és una recepta facilíssima de fer en què destaca el toc aromàtic del cacauet torrat.

Sorprèn els teus convidats amb aquest hummus de mongetes que et proposa Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Hummus de mongetes i crema de cacauet - Veritas

Hummus de mongetes i crema de cacauet

Ingredients:

Per a la crema de cacauet:

Per al topping:

Elaboració:

  1. Prepara la crema de cacauet passant els cacauets torrats pel processador d’aliments fins a obtenir una crema untuosa. Guarda-la en un pot de vidre i reserva-la.
  2. Col·loca tots els ingredients de l’hummus a la gerra de la batedora i bat-ho fins a aconseguir una textura al teu gust. Si la mescla et queda molt espessa pots rebaixar-la amb una mica d’aigua o oli d’oliva.
  3. Serveix-ne un bol i decora’l amb els toppings.
  4. Acompanya l’hummus amb bastonets de pastanaga i un altre vegetal al gust i alguna varietat de pa torrat o crackers.

Gaudeix amb la nostra proposta de receptes fàcils.