Ara a Veritas

La Generalitat de Catalunya reconeix el projecte Veritas Menstrual Point® com a bona pràctica

Després de convertir-nos en el primer retailer d’Espanya que ofereix un espai de referència per a la població que requereix una compresa o tampó en cas d’imprevist, el Departament d’Igualtat i Feminisme de la Genetalitat de Catalunya reconeix el projecte Veritas Menstrual Point® com a “bona pràctica d’una empresa responsable menstrualment”.

La Generalitat de Catalunya reconeix el projecte Veritas Menstrual Point® com a bona pràctica - Ara a Veritas
Sophie Pagnon, directora de comunicació i màrqueting de Veritas, Silvio Elías, cofundador i president de Veritas, i Montserrat Pineda, secretaria de Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Montserrat Pineda, secretaria de Feminismes del Departament d’Igualtat i Feminisme de la Generalitat de Catalunya, ha visitat la nostra seu per interessar-se pel llançament del Veritas Menstrual Point®, iniciativa pionera a Espanya en l’àmbit de la salut sexual per combatre discriminacions econòmiques per gènere i sexe. A més, en un missatge a les xarxes socials, la secretaria de Feminismes ha destacat la importància que des del sector privat s’involucri en accions de conscienciació.

Des del Departament d’Igualtat, hem impulsat el pla d’equitat menstrual i climateri, i una de les mesures és impulsar i reconèixer com a bones pràctiques les empreses responsables menstrualment.

Montserrat Pineda, secretaria de Feminismes del Departament d’Igualtat i Feminisme de la Generalitat de Catalunya.

Veritas Menstrual Point®, una iniciativa alineada amb la nostra vocació transformadora

Silvio Elías, cofundador i president de Veritas, va entrevistar-se amb Montserrat Pineda per explicar-li els detalls de la iniciativa, que vam engegar a finals de novembre i que facilita compreses i tampons ecològics gratis, en els nostres 80 punts de venda, a aquelles persones que tinguin una necessitat imprevista, siguin o no clientes dels nostres supermercats.

Ens satisfà molt la gran acollida que està tenint la nostra aposta per l’accessibilitat i la gratuïtat dels productes menstruals, com a forma de combatre les discriminacions econòmiques vinculades al sexe i l’edat. Es tracta d’una iniciativa totalment alineada amb la nostra vocació transformadora i el nostre propòsit d’impacte social.

Silvio Elías, cofundador i president de Veritas.

D’aquesta manera, ens hem convertit en el primer retailer d’Espanya que ofereix, a través dels nostres punts de venda, un espai de referència per a la població menstruant que requereix una compresa o tampó en cas d’imprevist.

L’anunci d’aquesta iniciativa ha tingut un gran ressò mediàtic, amb presència en mitjans de comunicació generalistes de tot l’Estat, tant a premsa, ràdio, com televisió.

Coneix més sobre el projecte.

Veritas Menstual Point® - Ara a Veritas

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Seguim creant impacte positiu com a B Corp

Som el primer supermercat d'Europa amb la certificació B Corp....

  • Ara a Veritas

Visc la regla, soc poderosa

El moviment "Visc la regla, soc poderosa" l'ajuda a descobrir...

  • Ara a Veritas

Masmi – Companys de viatge

Des de les seves instal·lacions en una antiga colònia tèxtil...

  • Ara a Veritas

Reclamem la gratuïtat de productes d’higiene menstrual en espais públics

A Veritas creiem que les compreses i els tampons són...