El nostre pa ecològic

La riquesa de la rebosteria integral

Gaudir d’una rebosteria saborosa i saludable alhora és molt fàcil. A l’obrador de Veritas elaborem la nostra de manera totalment artesanal amb una àmplia varietat de farines integrals ecològiques, que milloren notablement la qualitat de la dieta. Descobreix la riquesa de la rebosteria integral! Els aliments integrals són aquells que no han estat processats ni refinats i que conserven totes les seves propietats nutritives. Els aliments refinats, al contrari, són sotmesos a processos industrials que destrueixen gran part dels seus micronutrients essencials, fet que impacta negativament sobre la nostra salut. A les fleques Veritas trobareu pa i productes de rebosteria autènticament integrals. i diem autènticament perquè moltes vegades el mercat convencional ens ofereix productes sota el nom d’integrals, fets amb farina blanca a la qual s’afegeix segó de manera artificial. Els nostres productes estan elaborats amb un ampli ventall de farines (de blat, d’espelta, de blat persa, de quinoa, de soja, de sègol…), que amplien i milloren la qualitat de la dieta.

La riquesa de la rebosteria integral

Els aliments integrals mantenen intactes les seves propietats nutricionals i aporten vitamines del grup B, vitamina E, minerals i greixos poliinsaturats procedents del germent del cereal.
  • Són més saborosos i la textura dels cereals integrals és més ferma i cruixent.
  • Aporten fibra, que millora el trànsit intestinal i contribueix a prevenir i tractar el restrenyiment. La fibra exerceix un important paper en la prevenció del càncer (especialment de còlon), ja que les partícules responsables del desenvolupament d’aquesta malaltia són arrossegades juntament amb la femta, la qual cosa disminueix la seva permanència i temps de contacte amb el revestiment de l’intestí.
  • Atipen molt, un fet que redueix la ingesta d’altres aliments més calòrics, un aspecte important en les dietes d’aprimament i com a mesura preventiva de l’obesitat.
  • Ajuden a reducir els nivells de colesterol i, per tant, el risc de malalties cardiovasculars.
  • Són aptes per a diabètics, perquè tenen un índex glucèmic menor que el dels refinats. Això vol dir que després de la seva ingesta no es produeixen pujades elevades de glucosa en la sang, i la demanda d’insulina és menor.

Contingut relacionat

  • El nostre pa ecològic

El nostre croissant

El nostre croissant s’ha convertit en la peça de brioixeria...

  • El nostre pa ecològic

Croissant vegà

Totalment apte per als qui segueixen una dieta sense productes...

  • El nostre pa ecològic

Pa ecològic – Estudis

El pa ecològic és més ric en proteïnes, fibres i...