La teva millor versió

T’imagines com seria el món si tots nosaltres fóssim sempre la nostra millor versió? Creiem profundament que és possible apropar-nos-hi. Per això existeix Veritas. Des del primer dia hem volgut crear un món on totes les persones puguem oferir el millor que tenim, ser la nostra millor versió, ser la teva millor versió.

La teva millor versió - Veritas

Per què compres a Veritas?

Per salut, pel medi ambient, per la diversitat de productes que ofereixen els supermercats, per la família, pels fills, per mi… Són tantes i tan variades les raons de cadascú, que preferim parlar d’emocions.

Comprar a Veritas significa fer-ho amb la seguretat, la confiança i la satisfacció de saber que tots els productes són ecològics, amb un compromís envers la salut i el medi ambient. Cada persona és única i especial. Tu també ho ets, i a Veritas volem que et sentis bé en tots els àmbits de la vida: des del benestar físic, a través dels aliments, fins al benestar ètic, reflectit en els valors que comparteixes a través de les teves eleccions de consum. Per aquest motiu, el nostre propòsit és crear un món on som la nostra millor versió.

Per fer realitat aquest objectiu, construïm espais a prop de les persones i en aquests espais proposem aliments de debò, certificats ecològics, que han estat conreats i produïts per persones que comparteixen els nostres mateixos valors i compromisos.

Compromesos amb el món i les persones

Veritas és més que un supermercat ecològic, és un compromís amb el món i les persones, una forma de vida. Per això, ens esforcem cada dia per aconseguir la nostra millor versió i contribuir des del nostre espai a transformar el món.

Som aquí per ajudar-te a trobar la millor versió de tu mateix.

Sabem que no sempre és possible, però sí que ho és en molts moments: quan et cuides, quan cuides els teus éssers estimats, quan cuides el medi ambient i et preocupes per la societat en la qual vius, quan tries on omplir la nevera… Cadascú sap quina és la seva millor versió. I a tu, què et mou?

Quina és la teva millor versió?

Massa sovint oblidem preguntar-nos “com em sento?”. A cada moment podem respondre des d’una sensació física o una emoció. És una pregunta senzilla i, alhora, molt rellevant per poder actuar amb nosaltres mateixos en conseqüència amb la nostra resposta.

Hem representat gràficament el nostre propòsit mitjançant una diversitat de colors i mides que corresponen a les diferents millors versions de cadascun de nosaltres, sempre vitals i positives. La “R” invertida simbolitza la perfecta imperfecció de la millor versió de cadascú.

La millor versió de l’Alba Parejo és menjar el que li ve de gust sense restriccions i de qualitat, descansar, estar amb les persones que l’estimen, cuidar-se i descobrir(-se) acompanyada de @supermercadosveritas.

I a tu, què et senta bé?

 

A vegades està bé parar-nos a pensar què és allò que ens fa sentir bé i que aconsegueix treure el millor de nosaltres mateixes.

Per a Anna Torelló és important cuidar-se, per dins i per fora. Estar envoltada de gent que estima i l’estima. Provar coses noves i gaudir d’un bon menjar. També superar reptes esportius i professionals.

Des de @supermercadosveritas t’animem a compartir què és allò que et fa sentir bé i treu la teva millor versió.

“Cuida de tú primer per a poder cuidar dels altres” 🤍

Per això, la Gina procura dedicar petits moments del dia a fer coses que li facin sentir bé com, per exemple:

✨Preparar i prendre’s tranquil·lament un bon matcha abans de posar-se a treballar.
✨Escoltar música que li agrada mentre cuina.
✨Moure’s o fer exercici.

I tú, quins feixos per a cuidar-te i treure la teva millor versió?
Amb @supermercadosveritas t’animem a compartir què és allò que et fa sentir bé🫶🏻.

L’Ally s’exigia molt per ser perfecta, fins que aquesta manera de pensar li va fer danyar fins i tot la seva salut mental 🙁

I ara que mira enrere, si pogués donar-se un consell, diria: Ally, simplement sé la teva millor versió.

Un dia et fas tot des de zero i un altre compres un que ja està fet (si vols opcions vegetals, sostenibles i saludables, @supermercadosveritas sempre té opcions i a més ecològiques) perquè no et dona la vida.

Perquè no som aquí per a lluitar una batalla amb la perfecció que mai podrem guanyar. Ets aquí simplement per a ser, la teva millor versió 🫶🏻

L’Ari vol compartir-nos els canvis vitals que ha implementat en el seu dia a dia per a gaudir del regal de VIURE.

Com ella diu, el teu benestar depèn de diversos pilars… És tan important l’esport com el descans, la vida en comunitat, com els moments de desconnexió… i sobretot, l’alimentació. Què mengem, quant mengem i quan mengem… que l’alimentació sigui la teva medicina. És per això que ella tria productes de la millor qualitat en @supermercadosveritas.

I tu, com aconsegueixes la teva millor versió?

Aquestes són algunes de les accions diàries i/o setmanals que duu a terme Míriam Fabà per a sentir-se bé amb si mateixa i per a continuar aportant el màxim valor! ❤️

✅ Entrenar amb els seus compis 🏋🏻‍♀️

✅ Cuidar la seva alimentació amb ingredients 100% vegetals i ecològics de @supermercadosveritas 🍋

✅ Els cariñitos amb Caty 🐱

✅ Fer respiracions profundament i conscients 🙏🏻

✅ Teixir una bufanda de cotó 🧶

✅ Caminar per la naturalesa 🌳

✅ Sortir de la seva zona de confort 🙋🏻‍♀️

I tu? Quins feixos per a treure la teva millor versió? 🤔💭

José Luis s’ha passat a fer la compra vegana del xaval per @supermercadosveritas que li han recomanat i, sembla que li ha agradat el lloc.

Moltes opcions veganes, embotits, formatges, dolços, etc. Tot de proximitat, donant suport als agricultors de la zona. En Veritas la llista d’ingredients és menor per a usar menys “afegits insans” i busquen que sigui nutritiva i saludable.

A més del planeta i la salut, donen suport a les causes socials tenint productes compromesos com una línia de cafès i xocolates amb “Oxfam” i un altre per a associacions de salut mental o desodorants que els beneficis van per al càncer de mama.

Treu la teva millor versió. 😉

Aquesta és la millor versió de la Berta Aroca. 🌟🧡

No sé si us ha passat, però més d’una vegada a la Maite li han proposat canviar per a ser aquesta famosa millor versió d’una mateixa i ha acabat sentint-se frustrada per voler arribar a tot alhora. Ser més saludable, més positiva, més social, més reeixida… tant que aquesta percepció del que hauria de ser la seva millor versió acaba fent-la sentir pitjor.

Per això és important parar-se a reflexionar sobre el que significa per a ella aquesta millor versió. I sobretot ser compassiva, realista i tenir paciència. Aprenent a acompanyar-se en totes les etapes, sent flexible i no deixant de costat les seves necessitats reals. 💗

T’ha passat alguna vegada? Què entens tu per “la teva millor versió?

Gràcies @supermercadosveritas🫶🏻🥹

@lorenaleft: Abraçar les nostres tares com a part de la millor versió de nosaltres mateixos, perquè sense elles, no seríem 💗

QUINA ÉS LA TEVA MILLOR VERSIÓ?