Atención al cliente
De lunes a viernes de 9 a 20 h y sábados de 9 a 14 h (excepto festivos).
El torró és un clàssic de les festes nadalenques, però moltes vegades evitem consumir-lo per l’excés de sucre que conté. Hem analitzat l’etiqueta d’un torró ecològic, comparada amb la d’un de no ecològic, per demostrar-te que en els que trobaràs a les nostres botigues prevalen matèries primeres de qualitat com les ametlles i les avellanes, per sobre del sucre. Gaudir d’un Nadal saludable és possible!
El torró ecològic de xocolata amb avellanes Veritas s’elabora a partir d’avellanes i pasta de cacau, que conté sucre de canya i mantega de cacau. El torró ecològic de xocolata amb ametlles Veritas s’elabora a partir d’ametlles i pasta de cacau, que conté sucre de canya, mantega de cacau, llet sencera en pols i lecitina de soja.
El no ecològic de xocolata amb ametlles i avellanes s’elabora a partir de sucre, fruita seca de closca (ametlles i avellanes mòltes), arròs inflat i pasta de cacau, que conté sucre, sal, emulgent E471, lecitina de soja, mantega de cacau, llet desnatada en pols, sèrum de llet en pols, greix de llet i aroma.
Descobreix altres comparacions d’etiquetes.
Amb l’arribada del fred, comencem a consumir aliments que reconforten...
El pa és un producte de consum diari, o bé...
Torrons, bombons o neules són algunes de les postres més...