La beguda isotònica és molt consumida després de fer esport, així com refresc a l’estiu. No obstant això, és important conèixer els seus ingredients per a beneficiar-nos d’un efecte remineralitzant. Per a això,
hem analitzat l’etiqueta d’una beguda isotònica ecològica comparada amb la d’una no ecològica. Descobreix els ingredients de les fórmules i quina és la seva funció.
- Beguda isotònica de llimona Native Organics: aigua, xarop d’atzavara, suc de raïm concentrat, suc de llimona concentrada, aromes naturals, sal marina, estèvia.
- Beguda isotònica referent del sector no ecològic: aigua, sucre, àcid cítric, àcid màlic, clorur sòdic, fosfat potàssic, fosfat càlcic, citrat sòdic, àcid ascòrbic, E-414, E-445, sucralosa, acesulfam K, aromes naturals de llimona, altres aromes naturals.
L’etiqueta d’una beguda isotònica ecològica
- Aigua: hidrata i aporta minerals.
- Xarop d’atzavara: un endolcidor natural que regula els nivells de glucosa, és poc calòric i té beneficis prebiòtics. És a dir, estimula el creixement de la flora intestinal i inhibeix el creixement de bacteris patògens.
- Suc de raïm concentrat: aporta vitamines i antioxidants.
- Suc de llimona concentrada: aporta vitamines i antioxidants.
- Aromes naturals: procedents de la fruita.
- Sal marina: enriqueix la beguda amb minerals.
- Estèvia: un endolcidor lliure de calories que no afecta els nivells de sucre a la sang.
Aquesta beguda es pot convertir en una sana alternativa al refresc, ja que aporta 3,4 g de sucre d’origen natural (comparat amb els 4,4 g de sucres refinats i artificials que fa servir la beguda no ecològica referent del sector).
Descobreix altres
comparacions d’etiquetes.