L’hamburguesa de vedella és un dels productes més consumits a la majoria de llars. T’has preguntat alguna vegada què conté?
Hem analitzat l’etiqueta d’una hamburguesa ecològica comparada amb la d’una no ecològica. Descobreix-ne els resultats:

L’hamburguesa de vedella ecològica Veritas s’elabora a partir de carn de vedella, sal, julivert, all mòlt i pebre.
L’hamburguesa de vedella d’una marca referent del sector conté carn de boví, aigua, arròs, all deshidratat, antioxidant E331, antioxidant E301, dextrosa, sal, colorant E120, sulfit sòdic, metasulfit potàssic i ceba.
L’etiqueta d’una hamburguesa ecològica
Les hamburgueses ecològiques de Veritas estan elaborades mitjançant la trituració immediata del tall de la carn i no contenen cap additiu químic, com els antioxidants E331 i E301 o el colorant E120.
Segons la Dra. Raigón, són més saludables que les no ecològiques perquè aporten més proteïna i contenen menys greix. En concret, 100 g d’hamburguesa ecològica aporten un 20% més de proteïna.
Carn de vedella ecològica
En la ramaderia ecològica es permet als animals el lliure accés a les pastures i es respecta el seu benestar: estan prohibits els mètodes intensius i no es fan servir mai substàncies que facilitin la retenció de líquids en la carn. Els animals s’alimenten amb pinsos ecològics sense substàncies químiques de síntesi.
Descobreix altres comparacions d’etiquetes.