Atención al cliente
De lunes a viernes de 9 a 20 h y sábados de 9 a 14 h (excepto festivos).
L’estiu no seria el mateix sense un got d’orxata. Això sí, una orxata ecològica autèntica, elaborada seguint la recepta tradicional.
L’orxata de xufla és una beguda refrescant originària de València. La recepta tradicional es preparava a partir d’aigua, sucre i xufles picades o moltes. La xufla és un fruit semblant a l’avellana que procedeix de les arrels de la planta juncia avellaneda i destaca per les seves propietats nutricionals. És rica en minerals, greixos insaturats i proteïnes. Per elaborar-la, primer es renten les xufles, després es passen per un molí per triturar-les i es deixen un temps en maceració, on es premsen diverses vegades fins a obtenir-ne l’extracte final.
Hem analitzat l’etiqueta d’una orxata ecològica Veritas i la d’una no ecològica d’una marca referent del sector. La de Veritas s’elabora amb aigua, xufles, sucre de canya, lecitina de gira-sol com a emulgent i dos estabilitzants naturals: goma guar i goma xantana. Està lliure d’aromes i gluten, i és apta per a vegans. L’orxata no ecològica, per contra, hi afegeix aromes de llimona i canyella. A més, conté additius com l’E-472 C, E-407, citrats de sodi i proteïna de llet.
Aquest estiu gaudeix d’una orxata tradicional, ben freda i fins i tot granissada. Et proposem semicongelar-la i batre-la abans de beure-te-la.
Descobreix altres comparacions d’etiquetes.
És una bona idea incloure la crema de cacauets ecològica...
Els formatgets són un dels aliments preferits dels més petits,...
L’hummus ja se situa entre els bàsics de moltes cases,...