Atención al cliente
De lunes a viernes de 9 a 20 h y sábados de 9 a 14 h (excepto festivos).
Les postres de civada s’han convertit en una alternativa saludable i deliciosa per gaudir a qualsevol hora. Per això, hem comparat les etiquetes d’unes postres de civada ecològiques amb les del referent del sector no ecològic.
Les alternatives més saludables per esmorzar, berenar o prendre havent menjat. Aquestes postres són autèntiques delícies veganes, ideals per prendre al natural o amb cereals, fruits secs i llavors.
Coneguts popularment com iogurts, no es comercialitzen amb aquest nom perquè només es poden dir així els productes de llet de vaca o cabra fermentada amb Lactobacillus bulgaricus i Streptococus thermophilus. Igual que els iogurts de llet, ajuden a regular la salut intestinal.
Les postres de civada ecològiques s’elaboren amb una base de més d’un 80% de beguda de civada, mentra que les no ecològiques utilitzen com a ingredient principal la beguda de soja i el combinen amb civada. A més, un altre aspecte important que marca la diferència és que en comptes de sucre, utilitzem xarop d’atzavara per endolcir, ideal per regular els nivells de glucosa i estimular el creixement de la flora intestinal.
Finalment, cal destacar la simplicitat de la fórmula de les postres de civada ecològiques, que acompanya els dos ingredients esmentats amb sal, citrat de tricalci (per corregir l’acidesa), midó de tapioca i goma de garrofa (per espessir). En canvi, les postres amb civada no ecològica hi afegeixen:
Pots trobar postres de civada ecològics a la nostra botiga en línia.
Descobreix altres comparacions d’etiquetes.