Llegir etiquetes

L’etiqueta d’uns cereals d’esmorzar ecològics

Començar el dia amb un bol de cereals és una bona idea, sempre que siguin de qualitat i no excedeixin el contingut en sucre. Hem analitzat l’etiqueta d’uns cereals d’esmorzar ecològics comparada amb la d’uns no ecològics. Descobreix-ne els resultats: L'etiqueta d'uns cereals d'esmorzar ecològics - Veritas

L’etiqueta d’uns cereals d’esmorzar ecològics

Cereals d'esmorzar ecològics - veritas Els cornflakes Veritas s’elaboren a partir de:

Blat de moro ecològic

La normativa ecològica prohibeix l’ús d’organismes modificats genèticament (OMG) o transgènics, que són organismes als quals s’insereix material genètic (ADN) d’espècies mitjançant tècniques d’enginyeria genètica. Per tant, els nostres cereals d’esmorzar estan elaborats a partir de blat de moro ecològic, lliure de transgènics, que poden ser perjudicials per a la salut. A més, segons un estudi realitzat per la Dra. Raigón, del Departament de Química de l’Escola Tècnica Superior del Medi Rural i Enologia de la Universitat Politècnica de València, el blat de moro ecològic té menys aigua i més fòsfor que el no ecològic. En concret, la ingesta de 100 g de blat de moro ecològic aporta un 22% més de fòsfor que la mateixa quantitat de blat de moro no ecològic.

Xarop de blat de moro

Els cornflakes Veritas substitueixen el sucre refinat per xarop de blat de moro i en redueixen el contingut a la meitat. El sucre refinat produeix deficiències de vitamines i minerals en l’organisme, disminueix les defenses i augmenta els dipòsits de greix. Descobreix altres comparacions d’etiquetes.  

Contingut relacionat

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’un refresc ecològic

Responent al nostre compromís amb el consum conscient i responsable,...

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’un torró ecològic

El torró és un clàssic de les festes nadalenques, però...

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’una hamburguesa ecològica

L’hamburguesa de vedella és un dels productes més consumits a...