Llegums

Llenties guisades amb parmentier

Extraordinàriament riques en proteïnes, ferro i fibra, les llenties són un aliments molt versàtil i és facilíssim introduir-les en la dieta diària. Les llenties guisades amb verdures i espècies queden delicioses i el parmentier de patates els dona un toc especial. Descobreix noves maneres de menjar llegums amb aquesta recepta que et proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie. Llenties guisades amb parmentier - Receptes - Veritas

Llenties guisades amb parmentier

Ingredients:

Per al parmentier:

Elaboració:

  1. Per fer el parmentier escalfa l’aigua i la beguda d’arròs en una cassola i afegeix-hi les patates pelades i trossejades, juntament amb un pessic de sal.
  2. Quan les patates estiguin tendres, salpebra-les, ratlla una mica de nou moscada per damunt i tira-hi un rajolí d’oli d’oliva.
  3. Amb una forquilla, aixafa les patates fins a obtenir un puré de textura homogènia. Reserva’l.
  4. Renta bé les verdures i, a continuació, pica la pastanaga i trosseja el porro, els alls i els xampinyons. Reserva-ho.
  5. Sofregeix el porro i els alls en una paella amb dues cullerades d’oli.
  6. Incorpora-hi la pastanaga picada i cou-ho durant 10 minuts.
  7. Afegeix-hi els xampinyons tallats i el vi blanc i cou-ho fins que estiguin tous.
  8. Salpebra-ho, empolvora-ho amb el pebre vermell dolç i les espècies, barreja-ho molt bé i afegeix-hi les llenties, els pèsols i la salsa de tomàquet.
  9. Cuina-ho a foc mitjà-baix durant 15 minuts i serveix les llenties acompanyades amb el parmentier.
Descobreix la nostra col·lecció de receptes amb llegums.

Contingut relacionat

  • Llegums

Amanida de llenties i xiitakes amb amaniment de miso

Les llenties dupuy es caracteritzen per un gust lleugerament dolç...

  • Llegums

Dhal amb verdures i arròs basmati

Típic de l’Índia, el dhal és un plat saborós i...

  • Llegums

Hamburgueses de llenties

Hamburgueses de llenties, una forma saborosa i diferent de poder...