Peix

Llobarro al forn amb llavors

Llobarro al forn amb llavors. Una recepta per a 4 persones que prepararàs en 30 minuts. En comptes d’oli d’oliva, hem utilitzat oli de coco, un aliment ric en greixos saturats que a causa del seu metabolisme no s’emmagatzema en forma de greixos un cop digerits. És important adquirir-ho sempre oli de coco verge de producció ecològica i obtingut a baixa temperatura per assegurar-nos que manté les seves propietats antioxidants.

Aquesta recepta la va preparar la xef Mireia Anglada per l’E-Book de celebració del primer aniversari de Terra Veritas “Receptes per compartir”. Descarrega-te’l gratis.

Llobarro al forn amb llavors - Receptes - Veritas

Llobarro al forn amb llavors

Ingredients:

  • 1 llobarro gros
  • 30 g de barreja de llavors (gira-sol, carabassa, sèsam…)
  • 200 g de barreja d’ametlles i avellanes
  • 30 g d’oli de coco
  • 2 alls
  • 5 g de sal
  • Brots d’espinacs

Elaboració:

  1. Preescalfa el forn a 180ºC.
  2. Salta els dos alls amb oli de coco, retira’ls i reserva’ls.
  3. En el mateix oli, salta el llobarro pels dos costats fins que prengui un color daurat.
  4. Introdueix els alls a la ventresca del peix i sala per tots dos costats.
  5. Disposa el llobarro en una safata de forn i cobreix-lo amb la barreja de llavors i fruita seca prèviament trossejada.
  6. Enforna-ho uns 20 minuts.
  7. Es pot acompanyar d’espinacs saltats amb alls.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!

Contingut relacionat

  • Peix

Orada en sopa de miso

Orada en sopa de miso, una recepta de l'ecoxef Mireia...

  • Peix

Canelons d’albergínia i tonyina

L'ecochef Mireia Anglada prepara uns canelons d'albergínia i tonyina, una...

  • Peix

Les llavors són un petit gran tresor

Les llavors són un petit gran tresor gràcies a la...