Macarrons amb xampinyons i pesto d’espinacs

Macarrons amb xampinyons acompanyats d’un deliciós pesto d’espinacs, perfecte per condimentar qualsevol tipus de pasta, gràcies a la frescor de la ruca, la intensitat del parmesà i el toc cruixent de les avellanes. Els xampinyons afegeixen un plus a la recepta i el resultat és un plat amb un gust exquisit i una elevada aportació de nutrients.

Recepta de la foodblogger Laura Because.

Macarrons amb xampinyons i pesto d’espinacs

Ingrediente:

Per al pesto:

Elaboració:

  1. Pica les avellanes que utilitzaràs per fer el pesto al morter o tritura-les. Reserva-les.
  2. Col·loca tots els ingredients del pesto a la gerra de la batedora. Tritura-ho bé, tasta-ho i rectifica-ho de sal.
  3. Neteja i lamina els xampinyons. Tot seguit, salta’ls uns minuts en una paella amb una mica d’oli d’oliva i reserva’ls.
  4. Cou els macarrons en aigua amb sal durant 12-15 minuts fins que estiguin al dente. Escorre’ls i guarda una mica d’aigua de la cocció.
  5. Barreja els macarrons amb el pesto i si queda molt espès afegeix-hi una mica d’aigua de la cocció mentre remenes.
  6. Incorpora-hi els xampinyons i torna-ho a barrejar.
  7. Escampa-hi parmesà ratllat per damunt i unes avellanes picades. Serveix-ho immediatament.

Descobreix els nostres propostes amb pasta.