Atención al cliente
De lunes a viernes de 9 a 20 h y sábados de 9 a 14 h (excepto festivos).
La macrobiòtica aconsella menjar cereals, llegums, verdures, derivats de la soja, fruita crua en petites quantitats, proteïnes vegetals… Una dieta que, acompanyada d’un estil de vida tranquil i ordenat, repercutirà directament en la salut i el benestar de l’organisme.
La paraula macrobiòtica té el seu origen en el grec macro (gran) i bios (vida). A mitjan segle XX, el japonès Oshawa va aplicar aquest terme (que ell traduïa com l’art de la longevitat) a la seva dieta d’aliments naturals a l’estil oriental. Actualment, i gràcies al treball dels seus deixebles Herman Aihara i Michio Kushi, la macrobiòtica gaudeix d’una gran popularitat a tot el món.
Michio Kushi dona les directrius de la dieta macrobiòtica estàndard i les proporcions diàries que s’han de prendre de cada grup d’aliments. A més dels consells dietètics, també recomana una sèrie de normes per a gaudir de la vida, com ara: viure feliç, mantenir-se actiu, expressar gratitud, mastegar bé, anar-se’n a dormir i aixecar-se aviat, mantenir la casa ordenada… I a l’hora de cuinar aconsella fer-ho en un ambient tranquil.
Dins dels consells alimentaris recomana que tots els productes que mengem siguin integrals i preferiblement ecològics. També, aconsella evitar el sucre, la xocolata, els lactis, les fruites i verdures tropicals i els estimulants com el cafè i el te negre. Així com reduir el consum de proteïna animal i d’aliments envasats.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!
Amanida de wakame, tempeh i germinats, preparada per la foodblogger Tere...
La pita amb vegeburguer és una versió vegetal de la...
Pastís de mill i tonyina, recomanat per la ecoxef Mireia...
La quinoa té una infinitat de possibilitats a la cuina...