Atención al cliente
De lunes a viernes de 9 a 20 h y sábados de 9 a 14 h (excepto festivos).
Vermelles i molt saboroses, les maduixes són perfectes per elaborar deliciosos plats dolços, encara que també poden formar part de receptes salades. A Veritas recomanem menjar-les sempre ecològiques.
Estem en plena temporada de la maduixa, una fruita dolça, refrescant i antioxidant que és una autèntica delícia per si sola.
Segons Environment Working Group, les maduixes no ecològiques encapçalen la llista Dirty Dozen 2022 de fruites i verdures amb més pesticides.
Flor de Doñana és el proveïdor principal de maduixes i fruites vermelles de Veritas. L’empresa se situa al Parc Natural de Doñana i des de l’any 2018 tenen el certificat BCorp com una de les empreses més bones pel món i pel planeta.
La maduixa és una fruita que acostumem a menjar per esmorzar, berenar o per postres, encara que també podem incorporar-la a plats dolços i salats.
La millor manera d’aprofitar els seus nutrients és consumir-les fresques i senceres; no obstant això, quan comencen a madurar es poden congelar o utilitzar per preparar batuts, melmelades, gelats, pastissos, etc. Altres idees són afegir-les trossejades a una amanida o combinar-les amb formatge, tonyina o salmó fresc.
La diferencia entre maduixa i maduixot és que les maduixes són més petites i el color de la seva polpa és més blanquinós. Les salvatges només es troben a la primavera. En canvi, els maduixots són grans, més vermells i, quan estan en el seu punt òptim de maduració, més dolços, a més en podem trobar gairebé tot l’any. Per aquest motiu, des de mitjans de gener fins al juny, trobaràs a les nostres botigues els maduixots de Huelva; i de mig maig fins al novembre-desembre els trobaràs de Segòvia i Àvila, entre altres zones del nord del país.