Fàcils

Makis de verdures i formatge

Makis de verdures i formatge; una recepta de nom i aspecte japonès, que resulta especialment atractiva per a preparar amb nens. Els encantarà netejar l’arròs i fer boles amb les mans. I, quan vegin el resultat, no podran esperar per començar a menjar. En definitiva, una molt bona opció perquè els petits diguin sí a les verdures, proposada pels nostres proveïdors d’algues Porto Muiños.

Makis de verdurres i formatge - Receptes - Veritas

Ingredients (24 unitats)

  • 3 làmines d’alga nori
  • Salsa de soja baixa en sal

Per a l’arròs:

  • 210gr d’arròs de sushi
  • 240gr de agua
  • 25cl de vinagre d’arròs
  • 18gr de sucre
  • 7gr de sal

Per al farciment:

  • 30gr de cogombre o alvocat
  • 30gr de pastanaga
  • 30gr de remolatxa
  • 30gr de cabdell
  • 30gr de formatge crema

Elaboració

  1. Col·loca l’arròs de sushi en un bol amb aigua i remena com si fessis un massatge durant 30 segons. Retira el líquid i fes la mateixa operació 4 o 5 vegades més, fins que l’aigua no surti blanquinosa.
  2. Bull l’arròs durant 35 minuts.
  3. Mentrestant, barreja el vinagre d’arròs, el sucre i la sal. Després, escalfa la mescla a 55ºC perquè es dissolgui i reserva-ho en fred.
  4. Un cop cuit l’arròs, posa-ho en una safata amb una pala i afegeix la barreja de vinagre.
  5. Col·loca un full d’alga nori damunt d’una estoreta de bambú amb la part més brillant cap avall. Amb les mans humides, fes una bola d’arròs i estén-la sobre el full de nori, deixant uns 3cm per la part superior sense cobrir d’arròs.
  6. Amb una mànega pastissera, posa una tira de formatge crema a la part central de l’arròs, i col·loca al llarg les verdures tallades a tires. Enrotlla-ho amb l’ajuda de l’estoreta.
  7. Una vegada formats els 3 rul·los, talla’ls a trossos i serveix-los acompanyats de la salsa de soja.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!