Receptes

Makis de verdures i formatge

Makis de verdures i formatge; una recepta de nom i aspecte japonès, que resulta especialment atractiva per a preparar amb nens. Els encantarà netejar l’arròs i fer boles amb les mans. I, quan vegin el resultat, no podran esperar per començar a menjar. En definitiva, una molt bona opció perquè els petits diguin sí a les verdures, proposada pels nostres proveïdors d’algues Porto Muiños. Makis de verdurres i formatge - Veritas

Ingredients (24 unitats)

Per a l’arròs: Per al farciment:

Elaboració

  1. Col·loca l’arròs de sushi en un bol amb aigua i remena com si fessis un massatge durant 30 segons. Retira el líquid i fes la mateixa operació 4 o 5 vegades més, fins que l’aigua no surti blanquinosa.
  2. Bull l’arròs durant 35 minuts.
  3. Mentrestant, barreja el vinagre d’arròs, el sucre i la sal. Després, escalfa la mescla a 55ºC perquè es dissolgui i reserva-ho en fred.
  4. Un cop cuit l’arròs, posa-ho en una safata amb una pala i afegeix la barreja de vinagre.
  5. Col·loca un full d’alga nori damunt d’una estoreta de bambú amb la part més brillant cap avall. Amb les mans humides, fes una bola d’arròs i estén-la sobre el full de nori, deixant uns 3cm per la part superior sense cobrir d’arròs.
  6. Amb una mànega pastissera, posa una tira de formatge crema a la part central de l’arròs, i col·loca al llarg les verdures tallades a tires. Enrotlla-ho amb l’ajuda de l’estoreta.
  7. Una vegada formats els 3 rul·los, tallar’ls a trossos i serveix-los acompanyats de la salsa de soja.