Malbaratament 0, un menú elaborat per la dietista i experta en nutrició Mireia Marín, acompanyat d’idees per esmorzar i berenar, i consells saludables.
En aquest menú trobaràs una selecció d’ingredients que podràs aprofitar durant tota la setmana, a més de fruites i verdures de temporada.
Troba tots els ingredients a la nostra botiga online.
Dilluns
Dinar
Amanida de fajol amb azukis, salmó fumat i hortalisses.
Sopar
Crema de carbassa amb crema de civada i alga kombu.
Torrada de pa de sègol amb pollastre, tomàquet, ou dur, germinats i mostassa.
Esmorzar
Fruita del temps.
Crema d’arròs integral amb pell de taronja, canyella i panses.
Beguda de civada i xocolata.
Berenar
Smoothie de kiwi i poma.
Margarides de sègol i atzavara.
Consell
No et compliquis i suma’t al malbaratament 0! Aquí tens un menú saludable pensat perquè el temps a la cuina et condeixi, ja que molts dels ingredients et serviran per a un mínim de 2 àpats setmanals. Són opcions fàcils que no et portaran més de 20 minuts.
Els cereals i els llegums com el mill, el fajol, la quinoa o les azukis pots preparar-los d’una sola vegada i guardar-los en una carmanyola refrigerats per utilitzar-los al moment de preparar la recepta. Una altra opció és comprar-los ja cuits.
Aquesta és la llista d’ingredients que aprofitarem: azukis, algues, quinoa, bròcoli, mill, arròs integral, pa de sègol, beguda de civada, crema de civada, salmó fumat, ous, pollastre, tofu, xampinyons, algues i germinats. La resta són ingredients frescos com verdures del tempos, bàsics de cuina i plats que trobaràs a les nostres botigues a punt per menjar.