Mandonguilles d’azukis… A qui no li agraden les mandonguilles? En aquesta ocasió les farem utilitzant com a base les azukis, un tipus de mongeta vermella japonesa que millora el funcionament dels ronyons, a més de ser digestiva i aporten una gran quantitat de minerals i proteïnes vegetals.
La nit anterior posa a remullar en aigua les azukis i l’endemà cou-les amb un polsim de sal.
Tritura el lli i posa’l en un bol amb l’aigua. Remena’l de tant en tant. El lli s0ha d0activar durant 7 minuts aproximadament.
Col·loca les azukis al vas de la batedora amb una mica d’oli i tritura-les lleugerament. L’objectiu no és obtenir una pasta fina, per la qual cosa també pots aixafar-la amb una forquilla.
Talla la pastanaga i la ceba a daus. Passa les verdures per la paella perquè es coguin una mica i reserva-ho.
Trosseja unes quantes fulles de menta i un parell de fulles de kale, eliminant-ne la part blanca. Reserva-ho.
Posa en un bol gran les azukis triturades, les fulles de menta i de kale trossejades, el lli activat, les espècies i la sal. Barreja-ho bé amb les mans. Una vegada feta la massa, fes boletes amb les mans prèviament humitejades i enfarina-les perquè quedin compactes.
Fregeix les mandonguilles en oli fins que estiguin daurades.
Contingut relacionat
Llegums
Risotto amb azukis
Risotto amb azukis, un plat complet gràcies a la barreja...
Llegums
Lli – Tècniques de cuina
Lli, una llavor molt rica en omega-3. Les llavors de...
Llegums
Hamburguesa de llenties amb salsa de kale
Hamburguesa de llenties amb salsa de kale, una recepta recomanada...
Utilitzem els nostres pròpies "cookies". Si continua la navegació considerem que accepta l'ús d'aquestes.