Menus

Menú mediterrani

En aquest menú mediterrani et fem una proposta d’esmorzars, dinars, berenars i sopars propis de la dieta mediterrània, una alimentació que duen a terme els països que voregen el Mar Mediterrani.

La base dels plats d’aquesta dieta són els aliments d’origen vegetal i l’oli d’oliva, així com el consum moderat de carns blanques, peix i marisc.

Pots trobar tots els ingredients del menú a la botiga en línia de Veritas.

Pollo al limón con patatas - Menú mediterráneo - Veritas
Pollastre  amb llimona i patates

Menú mediterrani elaborat per Amancay Ortega, dietista-nutricionista.

Contingut relacionat

  • Menus

Crema verda d’estiu

Crema verda d'estiu amb espinacs, pebrot, carabassó... Les verdures aporten...

  • Menus

Pollastre amb llimona i patates

Pollastre amb llimona! Impossible resistir-se a aquesta recepta nutritiva, saborosa...

  • Menus

Ous al forn amb verdures i tomàquets secs

Els ous al forn amb verdures i tomàquets secs és...

  • Menus

Pasta integral amb salsa de taronja, formatge i nous

Molt rica en fibra, la pasta integral és un aliment...

  • Menus

Hamburgueses de civada i azukis amb xampinyons

Aquestes hamburgueses de civada i azukis d'inspiració japonesa són baixes en greixos...

  • Menus

Xips de polenta al forn

No deixis de tastar aquesta saludable alternativa a les clàssiques...

  • Menus

Veggie rolls amb salsa de cacauet

Originaris de Vietnam, els rotllets de paper d'arròs són perfectes...

  • Menus

Gaspatxo de préssec i alfàbrega

Gaspatxo de préssec, una alternativa inspirada en el tradicional gaspatxo,...

  • Menus

Llenties guisades amb parmentier

Extraordinàriament riques en proteïnes, ferro i fibra, les llenties són...

  • Menus

Mongeta tendra amb tamari i formatge feta

Mongeta tendra amb tamari, un plat ideal que funciona tant...

  • Menus

Bacallà al forn amb crosta d’allonesa

Bacallà al forn amb crosta d'allonesa, una recepta molt nutritiva...

  • Menus

Albergínies farcides de mill

Albergínies farcides de mill, una recepta nutritiva, saborosa i carnosa....

  • Menus

Tofu arrebossat amb gomashio

Tofu arrebossat amb gomashio, un condiment a base de sèsam,...

  • Menus

Crema de piquillos i albergínies

Crema de piquillos i albergínies, una combinació ideal que ens...

  • Menus

Ous al plat – FastGood

Ous al plat, com indica el seu nom, es prepara...

  • Menus

Amanida caprese vegana

Prepara la clàssica amanida caprese, però en versió vegana. Per...

  • Menus

Timbal de salmó fumat amb chutney de mango

Timbal de salmó fumat, una recepta molt festiva que sorprèn...

  • Menus

Tzatziki de coco

El tzatziki és l’amanida grega per excel·lència, ideal per dipejar...

  • Menus

Pizza amb base de coliflor

Arriba el cap de setmana i a tots ens ve...