Receptes
Mix de búrgul i llegums amb pesto vermell
Mix de búrgul i llegums amb pesto vermell
Ingredients:
- 1 tassa de mix de búrgul i llegums
- 1/2 fonoll
- 1/2 carbassa violí petita
Per al pesto vermell:
- 1/2 tassa de tomàquets secs en oli
- 1/2 tassa de tomàquets cirerols frescos
- 3 cullerades soperes de llevat nutricional
- 2 grapats d’avellanes torrades
- 1 grapat de fulles d’alfàbrega fresques
- 1 gra d‘all
- 150 ml d’oli d’oliva verge
- Sal
Elaboració:
- Renta els tomàquets cirerols, talla’ls per la meitat i posa’ls a la gerra de la batedora.
- Afegeix-hi el tomàquet sec, les fulles d’alfàbrega, la dent d’all pelat, les avellanes, el llevat nutricional, un polsim de sla i l’oli.
- Tritura fins a aconseguir una textura cremosa i homogènia. Reserva el pesto.
- Trosseja el fonoll i la carbassa en daus molt petits i salta’ls durant 5 minuts, fins que les verdures estiguin tendres.
- Bull el mix de búrgul i llegums en aigua abundant i escorre’l quan estigui cuit.
- Salta el mix amb les verdures uns minuts i condimenta’l amb el pesto vermell.
Contingut relacionat
- Receptes
Mix de búrgul i llegums, imprescindible de tardor 2018
El mix de búrgul i llegums és una combinació excepcional...
- Receptes
Raviolis de pèsols amb pesto vegà
Raviolis de pèsols amb pesto vegà, gaudeix del gust delicat...
- Receptes
Remenat de tofu amb tomàquets cirerols
Remenat de tofu amb tomàquets cirerols, una recepta simple i senzilla...