Mix de búrgul i llegums amb pesto vermell

Saborós i aromàtic, el mix de búlgur i llegums amb pesto vermell és una veritable font de proteïnes i fibra i resulta ideal per a dietes vegetarianes.

Mix de búrgul i llegums amb pesto vermell

Ingredients:

Per al pesto vermell:

Elaboració:

  1. Renta els tomàquets cirerols, talla’ls per la meitat i posa’ls a la gerra de la batedora.
  2. Afegeix-hi el tomàquet sec, les fulles d’alfàbrega, la dent d’all pelat, les avellanes, el llevat nutricional, un polsim de sla i l’oli.
  3. Tritura fins a aconseguir una textura cremosa i homogènia. Reserva el pesto.
  4. Trosseja el fonoll i la carbassa en daus molt petits i salta’ls durant 5 minuts, fins que les verdures estiguin tendres.
  5. Bull el mix de búrgul i llegums en aigua abundant i escorre’l quan estigui cuit.
  6. Salta el mix amb les verdures uns minuts i condimenta’l amb el pesto vermell.

Descobreix per què el mix de bulgur i llegums és imprescindible a la tardor.