Ara a Veritas

Mix de búrgul i llegums, imprescindible de tardor 2018

El mix de búrgul i llegums és una combinació excepcional de búrgul, sèmola, soja, llentia coral i quinoa vermella que conté tots els aminoàcids essencials que necessita l’organisme. El blat búrgul ha estat partit, però no refinat, així que manté part del seu segó. El nutrient principal del búrgul són els hidrats de carboni semicomplexos, que lligats als dels llegums són una excel·lent font d’energia de metabolització intermèdia, el combustible perfecte per nodrir el cos i el cervell. A això se li suma la bona proporció de vitamines del grup B i minerals com calci, ferro i fòsfor, coure i fibra dietètica, especial per controlar els nivells de colesterol en sang i regular el trànsit intestinal. Aquest mix de búrgul i cereals té un perfil proteic molt complet perquè aporta tots els aminoàcids essencials que necessita l’organisme. Els cereals, com el blat búrgul, són pobres en l’aminoàcid lisina, però en aquest cas, com que està combinat amb soja i llenties, que tenen un perfil proteic molt elevat, obtenim un aliment d’alt valor biològic. Amb l’avantatge, a més, que no aporten colesterol ni greixos saturats.

Mix de búrgul amb llegums, imprescindible de tardor

A la tardor necessitem plats fàcils de digerir, saciants, que aportin bons nivells d’energia i amb un perfil nutricional complet, com el mix de búrgul i llegums.

Mix de búrgul amb llegums a la cuina

El secret del mix és que cada ingredient ha estat precuit de manera individual, respectant els temps de cocció de cada cereal i llegum. Per això, podem oferir-te un producte que prepararàs en tan sols 10 minuts. Bull el mix en aigua abundant durant 10 minuts. Una vegada cuit i colat, te’l pots menjar tal qual, amanit amb una mica d’oli, amb verdures, proteïnes vegetals, salses o fins i tot en sopes. La nostra proposta: mix de búrgul i llegums amb pesto vermell. Troba el bono imprescindibles a l’app Veritas, acumula ecos i bescanvia’ls per euros de descompte en les teves compres!

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Els imprescindibles de tardor 2018

A la tardor, l’organisme necessita productes que enforteixin el nostre...

  • Ara a Veritas

Col kale, imprescindible de tardor 2018

La tardor és un bon moment per introduir la col...

  • Ara a Veritas

Xucrut, imprescindible de tardor 2018

La xucrut és una de les maneres més antigues de...

  • Ara a Veritas

Cacau en pols, imprescindible de tardor 2018

El cacau en pols ecològic i de comerç just és...

  • Ara a Veritas

Dentífric de menta, imprescindible de tardor 2018

El dentífric de menta Viridis protegeix les dents sense alterar-ne...