Ara a Veritas

Mix de llavors, imprescindible d’estiu 2018

Mix de llavors, un aliment recomanat a l’estiu per la seva aportació de nutrients essencials. A més, les llavors són fàcils de digerir i complementen receptes típiques de l’estació com les amanides, les cremes fredes i els batuts. Les llavors són una manera fàcil d’afegir nutrients essencials a la dieta. Destaquen pel seu contingut en omega-3 i 6, així com per l’alt contingut en minerals (calci, zinc i magnesi) i l’elevada aportació en vitamina E, un poderós antioxidant. És important escollir-les ecològiques ja que les llavors tenen un gran contingut gras que absorbeix fàcilment els pesticides. El mix de llavors Veritas conté llavors de gira-sol, carbassa, panses sultanes i nous sense closca.
  • Les llavors de carbassa són una gran font de fòsfor, greixos monoinsaturats i omega-6. A més, poden ajudar a reduir el colesterol, i allunyar així les malalties cardiovasculars. I, d’altra banda, el seu consum protegeix enfront dels trastorns de la pròstata.
  • Les llavors de gira-sol contenen una bona quantitat de proteïnes vegetals, greixos monoinsaturats i vitamina E. I, de la mateixa manera que les llavors de carbassa, poden ajudar a reduir la inflamació i els nivells de colesterol.
  • Les nous també són riques en greixos de qualitat, molt útils per a la memòria.
  • I les panses sultanes aporten ferro i fibra.

Mix de llavors, imprescindible d’estiu

Les llavors són un aliment especialment indicat per a l’estiu perquè ens aporten nutrients essencials i són fàcils de digerir. A la cuina d’estiu regnen les amanides, les cremes fredes, els batuts i els patés vegetals; i les llavors són la comparsa perfecta per completar aquestes receptes.

Mix de llavors a la cuina

El seu ús a la cuina és molt variat, des d’ingredients o toppings de rebosteria i pa, a amanides o cremes de verdures, batuts, sucs, cremes de cereals o muslis. La nostra proposta: el complement perfecte per a la nostra col·lecció d’amanides. Pots utilitzar-les senceres a les amanides o moldre-les per millorar-ne l’absorció i potenciar-ne el gust, ja que quan es trenca el cor de la llavor surten tots els seus olis a l’exterior. D’aquesta manera també es digereixen millor. I, si vols donar-los un toc cruixent, pots torrar-les lleugerament en una paella antiadherent o al forn. Amb un toc de sal marina o gomasio són delicioses. Troba el bono imprescindibles a l’app Veritas, acumula ecos i bescanvia’ls per euros de descompte en les teves compres!

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Els imprescindibles de Veritas

Veritas et recomana, cada estació, cinc productes imprescindibles. Incloent aquests...

  • Ara a Veritas

Els imprescindibles d’estiu 2018

A l'estiu, el cos necessita una ració extra d'hidratació i...

  • Ara a Veritas

Tomàquet de branca, imprescindible d’estiu 2018

Tomàquet de branca, l’aliment per excel·lència de l’estiu, ja que...

  • Ara a Veritas

Quinoa, imprescindible d’estiu 2018

La quinoa és un aliment excepcional a nivell nutritiu, ja...