Mongetes i col kale amb miso

Molt complet i nutritiu, aquest senzill plat de mongetes i col kale amb miso es prepara en pocs minuts i és perfecte per a aquests dies en què no tens temps de cuinar. Pots coure les mongetes amb anterioritat i tenir-les ja preparades o fer servir les que estan en conserva.

Mongetes i col kale amb miso

Ingredients:

Elaboració:

  1. Prema els alls i reserva’ls.
  2. Pica la ceba i sofregeix-la en una paella juntament amb l’oli.
  3. Quan comenci a estar translúcida, afegeix-hi les fulles de kale, ben netes i tallades en trossos petits. Deixa que es daurin uns minuts, remenant de tant en tant.
  4. Afegeix-hi els all premsats, remena-ho bé, espera un minut i afegeix-hi el tomàquet tirturat. Cou-ho durant uns 3 minuts.
  5. Incorpora-hi les mongetes cuites, torna-ho a remenai i deixa-ho coure un parell de minuts més.
  6. Apaga el foc i afegix-hi la cullerada de miso blanc. Barreja-ho amb cura i rectifica-ho de sal si cal.

Gaudeix de la sèrie de vídeo receptes Fastgood, plats ràpids, sans i saludables