Receptes
Mongetes i col kale amb miso
Mongetes i col kale amb miso
Ingredients:
- 400 g de mongetes cuites
- 3 grapats de fulles de kale
- 1 ceba grossa
- 1 tassa de tomàquet triturat
- 2 grans d’all
- 1 cullerada sopera de miso blanc
- 2 cullerades soperes d‘oli d’oliva verge extra
- Sal
Elaboració:
- Prema els alls i reserva’ls.
- Pica la ceba i sofregeix-la en una paella juntament amb l’oli.
- Quan comenci a estar translúcida, afegeix-hi les fulles de kale, ben netes i tallades en trossos petits. Deixa que es daurin uns minuts, remenant de tant en tant.
- Afegeix-hi els all premsats, remena-ho bé, espera un minut i afegeix-hi el tomàquet tirturat. Cou-ho durant uns 3 minuts.
- Incorpora-hi les mongetes cuites, torna-ho a remenai i deixa-ho coure un parell de minuts més.
- Apaga el foc i afegix-hi la cullerada de miso blanc. Barreja-ho amb cura i rectifica-ho de sal si cal.
Contingut relacionat
- Receptes
Hummus de mongetes i crema de cacauet
Dona una volta a l’hummus de tota la vida i...
- Receptes
Sopa minestrone de verdures i mongetes
Sopa minestrone de verdures i mongetes, un autèntic còctel de...
- Receptes
Amanida de kale, quinoa i azukis – Fastgood
Amanida de kale, quinoa i azukis, una recepta senzilla, de...