Mousse de crema de garrofa amb nata de coco

Aquesta senzillíssima mouse de crema de garrofa és una alternativa vegana a la mousse tradicional, unes postres saludables per a tota la família amb un gust exquisit, fruit de l’encertada combinació d’ingredients. Aquesta recepta te la proposa Marina Ribas de Més que lletuga.

Mousse de crema de garrofa amb nata de coco - Receptes - Veritas

Mousse de crema de garrofa amb nata de coco

Ingredients:

Elaboració:

  1. La nit abans de fer la mousse, posa la llauna de llet de coco a la nevera. Ha de ser ben freda per batre la nata.
  2. El mateix dia de menjar-se la mousse, bat en una batedora potent els alvocats, la crema de garrofa i una mica de sal fins que obtinguis una textura homogènia. S’assemblarà molt a la d’una mousse feta amb clara d’ou gràcies al greix de l’alvocat, que aporta cremositat i lleugeresa.
  3. Aboca la mousse en tassons individuals amb l’ajuda d’una mànega pastissera. Reserva-ho a la nevera.
  4. Obre la llauna de llet de coco i aboca’n el contingut en un bol per muntar-la amb un batedor elèctric o bé manualment amb molta energia. S’anirà espessint fins que quedi la nata tradicional.
  5. Treu la mousse de la nevera i, amb l’ajuda d’una cullera, decora-ho amb la nata de coco. Serveix-ho inmediatament.

Descobreix la nostra col·lecció de postres.