Receptes
Mousse de xocolata
Mousse de xocolata. Aquestes postre irresistible té com a base la xocolata negra, que és més que un aliment llaminadura, ja que conté flavonoides, uns beneficiosos antioxidants que impedeixen l’oxidació de les cèl·lules de l’organisme.

Mousse de xocolata
Ingredients:
- 250ml de crema de civada líquida
- 250gr de xocolata negra per fondre
- 60gr de sucre de canya integral
- 3 ous
Elaboració:
- Trosseja la xocolata, posa-la en un pot i posa’l a fondre al bany maria, sense deixar de remoure fins a obtenir una crema homogènia. Retira el recipient del bany maria i deixa-ho refredar.
- Munta la nata líquida.
- Posa els ous i el sucre en un bol i bat-los amb la batedora uns 5 minuts. Afegeix la xocolata fosa i la nata muntada. Barreja suaument.
- Omple un motlle gran o diversos recipients individuals amb la crema obtinguda.
- Tapa la mousse amb paper de cuina transparent i deixa-ho a la nevera un parell d’hores com a mínim.
Contingut relacionat
- Receptes
La xocolata ecològica i els seus beneficis
La xocolata és el principal derivat del cacau i conté,...
- Receptes
Galetes sense gluten amb gotes de xocolata
Les galetes sense gluten és una recepta ideal per preparar...
- Receptes
Figues amb xocolata calenta
Les figues són una deliciosa fruita de temporada, que comença...