Natilles de cireres

Natilles de cireres, unes delicioses postres de temporada que resulten molt digestives gràcies a la beguda d’ametlles, lliure de lactosa i gluten. El sucre de coco (un dels endolcidors amb menys càrrega glucèmica) accentua la dolçor natural de les cireres i el cardamom aporta un toc de sabor intens i lleugerament picant.

Gaudeix amb aquesta proposta de Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Descobreix d’on provenen les cireres que trobaràs a Veritas.

Natilles de cireres - Receptes - Veritas

Natilles de cireres

Ingredients:

Elaboració:

  1. Treu el pinyol de les cireres i tritura-les amb un raig de beguda d’ametlles fins a obtenir una crema homogènia. Reserva-ho.
  2. Bat els ous i reserva’ls.
  3. En una cassola bull la resta de la beguda d’ametlles amb sucre de coco i remena-ho amb una cullera de fusta fins que els ingredients estiguin ben dissolts.
  4. Afegeix-hi els ous batuts i la ratlladura de llimona i continua remenant.
  5. Quan la barreja comenci a espessir-se, afegeix-hi el puré de cireres, la vainilla i el cardamom. Remena-ho durant un parell de minuts i retira-ho del foc.
  6. Aboca la barreja resultant en gots i deixa que es refredi.
  7. Refrigera les natilles a la nevera unes dues hores i serveix-les amb topping de granola amb avellanes.

Gaudeix de la nostra col·lecció de dolços saludables.