Receptes

Noodles amb pollastre i verdures

Noodles amb pollastre i verdures. L’aportació principal de la carn de pollastre és proteica, ja que és una font d’aminoàcids essencials excepcional. Per aquest motiu està considerada una carn d’alt valor biològic.Noodles amb pollastre i verdures - Veritas

Noodles amb pollastre i verdures

Ingredients:

Elaboració:

  1. Talla les verdures i el pollastre a tires molt fines, procurant que la mesura del tall sigui similar.
  2. Escalfa a foc fort l’oli d’oliva verge extra en un wok o en una paella antiadherent gran. Quan estigui calenta, incorpora totes les verdures excepte els brots de soja i remou constantment fins que es daurin una mica. En ser tan fins, n’hi ha prou amb un minut i mig perquè quedin ‘al dente’.
  3. Immediatament afegeix els brots de soja a la mateixa paella, juntament amb la salsa de soja. Remou bé perquè es barregin els sabors, i quan els brots passin de ser blancs a transparents, retira del foc. Reserva’l en un recipient i tapa-ho.
  4. Fregeix les tires de pollastre en el mateix wok. Reserva amb les verdures i tapa-ho.
  5. Afegeix l’ou i remou fins a obtenir una textura similar a la d’una truita francesa, ben quallada i trossejada. Reserva’l i tapa-ho.
  6. Posa el got d’aigua al wok i quan comenci a bullir el bloc de noodles secs al mig. Al cap d’un minut i mig tomba els noodles i obre’ls amb cura com si fossin un llibre perquè es coguin per les dues cares. Amb la forquilla de fusta separa els fideus fins que quedin solts i, abans que s’acabi l’aigua, afegeix la salsa que hi ha al paquet i remou.
  7. Per acabar, barreja els noodles amb la resta dels ingredients.

Contingut relacionat

  • Receptes

Sopa miso amb noodles – FastGood

Sopa miso amb noodles. Recepta preparada per a la sèrie de...

  • Receptes

Orada en sopa de miso

Orada en sopa de miso, una recepta de la ecoxef...

  • Receptes

Pollastre amb magrana

Pollastre amb magrana, una recepta fàcil i de temporada! La...