Receptes
Noodles d’arròs amb mongetes tendres
Noodles d’arròs amb mongetes tendres, una receta amb reminiscències orientals que resulta una veritable injecció de vitamines i minerals. Sens dubte, un magnífic entrant que també pot ser el plat únic d’un sopar lleuger.

Noodles d’arròs amb mongetes tendres
Ingredients:
- 75 g de noodles d’arròs
- 1 grapat de mongetes verdes
- 6 arbrets de bròcoli
- 1/2 ceba vermella
Ingredients per a la vinagreta:
- 1 cullerada sopera de melmelada de taronja
- 1 branca de coriandre fresc
- 1 cullerada sopera de llavors de sèsam
- 1 cullerada sopera de tamari
- 1 cullerada petita d’oli de sèsam
- 2 culleradas soperas d’oli d’oliva verge extra
Elaboració:
- Hidrata els noodles d’arròs en aigua molt calenta durant 4 minuts.
- Parteix els arbrets de bròcoli per la meitat i talla finament la ceba vermella.
- Escalda el bròcoli, la ceba i les mongetes tendres. Reserva’ls.
- Prepara una vinagreta amb oli d’oliva, melmelada de taronja, tamari, oli de sèsam, llavors de sèsam i coriandre fresc picat.
- Afegeix els noodles a les verdures i amaneix-ho amb la vinagreta.