Noodles pad thai, un dels plats més famosos de la cuina tailandesa. Avui els versionarem amb delicioses hortalisses, que ens aporten un extra de vitamines i minerals. Aquesta recepta és de la foodblogger Alba Niubo.
Bull els fideus en aigua abundant, escorre’ls i deixa que es refredin.
Mentrestant, fes noodles amb la pastanaga, el carbassó i la remolatxa. Reserva-ho.
Talla el cogombre, el pebrot vermell i l’alvocat a daus petits. Reserva-ho.
Torra els cacauets i mentre es refreden esprem el quart de llimona i pica finament el coriandre i l’alfàbrega.
Prepara l’amaniment posan n un bol els ingredients líquids (suc de llimona, salsa de soja i els olis de sèsam i oliva), barreja-ho bé i afegeix-hi les herbes i els cacauets picats.
Barreja els fideus i les verdures en un plat, condimenta-ho i serveix-ho fred com si fos una amanida.
Descobreix la resta de vídeo receptes que han preparat les bloggers.
Contingut relacionat
Fàcils
Noodles amb pollastre i verdures
Noodles amb pollastre i verdures. L'aportació principal de la carn...
Fàcils
Sopa miso amb noodles – FastGood
Sopa miso amb noodles. Recepta preparada per a la sèrie de...
Fàcils
Boletes de pastanaga
Boletes de pastanaga recomanades per la foodblogger Alba Niubo. Pren...
Utilitzem els nostres pròpies "cookies". Si continua la navegació considerem que accepta l'ús d'aquestes.