Ara a Veritas
Novetats de decembre: productes a punt per menjar i sense gluten
Novetats de decembre: descobreix els productes que incorporem a les nostres botigues i anima’t a tastar-los. Entre ells, destaquen les opcions sense gluten, com a resposta al nostre objectiu d’ampliació de gamma per oferir solucions ecològiques, a la vegada que delicioses, als celíacs. També, et proposem productes a punt per menjar, perquè les prises no haurien d’estar renyides amb una alimentació saludable.
Novetats de decembre
Magdalenes, brownie i pa de pessic sense gluten
Seguim ampliant la gamma de productes sense gluten… ja sumem més de 550 referències! En aquesta ocasió, et presentem les novetats de la marca Zealia: pastes sense gluten elaborades a base de farina de blat de moro i cigró. Es caracteritzen per una textura esponjosa i un gust deliciós del que gaudiràs segur encara que no siguis celíac. Magdalenes individuals normals o amb xocolata, brownie de xocolata i nous, i pa de pessic de pastanaga i gingebre. Gaudeix del seu pràctic format per a esmorzars i berenars take away!Torrons endolcits amb xarops, sense gluten i vegans
Aquest Nadal et proposem l’assortiment de torrons d’El Abuelo, elaborats mitjançant un procés artesanal i endolcits amb xarop d’arròs o d’atzavara, perquè gaudeixis d’un dolç d’allò més saludable.- Torró tou: una típica especialitat suau i saborosa, que conté un 64% d’amtlla torrada acompanyada d’un polsim de canyella i està endolcit amb xarop d’arròs.
- Torró crocant i sèsam: s’elabora a partir d’ametlla torrada amb llavors de sèsam, una extraordinària font de nutrients, ii està endolcir també amb xarop d’arròs.
- Torró de coco, xia i ametlla: una encertada combinació d’alliments molt nutritius, com ametlles, coco, farina de civada i llavors de xia, riques en antioxidants i omega-3. Aquest torró està endolcit amb xarop d’atzavara.