Novetats de desembre: risones Veritas

Novetats de desembre: descobreix els productes que incorporem a les nostres botigues i anima’t a provar-los. Destaquem els risones marca Veritas, una pasta de llenties, pèsols i blat amb forma d’arròs.

Novetats de desembre - Ara a Veritas

Novetats de desembre

Risones, el plat més versàtil

Els risones són una pasta amb forma d’arròs elaborada a partir de llenties, pèsols i blat. Una manera magnífica d’aportar nutrients, en concret proteïna i fibra, a la dieta en multitud de receptes. Pots bullir-los durant 10 minuts, com si fossin una pasta i, després, utilitzar-los com a base d’una sopa o barrejar-los amb un sofregit, com si fossin un arròs tricolor.

Gaudeix d’aquesta proposta innovadora i divertida!

Ghee, un tresor aiurvèdic

El ghee, també anomenat elixir daurat pels aiurvedes, és un tipus de mantega clarificada sense lactosa que ha format part de la gastronomia tradicional índia des de fa milers d’anys.

Des del punt de vista nutricional és especialmente interessant gràcies al seu elevat contingut en greixos saludables, principalment omega-3. A més, afavoreix la digestió, protegeix la salut cardiovascular i és antioxidant.

A la cuina, resulta ideal per untar -gràcies a la seva textura cremosa- i per cuinar -rostir, fregir, saltar-, ja que resisteix les altes temperatures (fins a 250ºC) sense degradar-se.

Gaudeix-ne al millor preu: fins a un 23% més econòmic que la marca de referència.

Et recomanem aquesta recepta d’arròs amb ghee, herbes i tofu fumat.

Arròs amb ghee, herbes i tofu fumat

Aposta per les farines integrals!

Ampliem el nostre assortiment de farines integrals amb les varietats d’espelta, sègol i civada.

El gran benefici de les farines integrals és que s’obtenen a partir de la molta del gra complet, és a dir, incloent-hi el germen del cereal, que és la part amb més càrrega nutritiva. No obstant això, quan triem un producte integral és important que ens assegurem que sigue ecològic, ja que a la clofolla del cereal, a més de la gran quantitat de nutrients, és on es trobarien tots els pesticides en el cas que no fos ecològic.

La civada és un cereal que proporciona energia i vitalitat, i la seva farina es recomana per a la rebosteria. L’espelta és una varietat de blat més saborosa i digestiva que el blat comú. El sègol té un gust més intens i és ric en fibra, minerals i vitamines; la seva farina és perfecta per fer pa casolà.

Comença el dia amb aquests deliciosos pancakes de quefir!

Pancakes de quefir

Iogurts bevibles de maduixa i nabius

Et presentem els nous iogurts bevibles de maduixa i nabius, elaborats a partir de llet procedent de granges del Pla de l’Estany (Girona) i presentats en unes pràctiques ampolletes de 500ml.

Aquests iogurts destaquen pel seu gust de fruita lleugerament dolça, textura lleugera i riquesa en calci i proteïnes. Segons estudis, el iogurt ecològic regenera la flora intestinal, enforteix el sistema immunològic i redueix el colesterol.

Descobreix-ne els beneficis del iogurt ecològic.

El iogurt ecològic regenera la flora intestinal – Estudis

Gamma de mels mil flors

De la varietat mil flors, la marca Ecorganic ens proposa un assortiment de mels cremosa, líquida (en diferents formats) i antidegoteig, molt còmoda per afegir en infusions o receptes i dotar-les de beneficis digestius i curatius.

La mel és l’aliment dolç més antic consumit per l’ésser humà. La produeixen les abelles a partir del nèctar de les flors i és un aliment indispensable per a la vida d’aquests insectes, juntament amb el pol·len, la pròpolis i la gelea reial.

En concret, aquestes mels procedeixen de la selva brasilera, on habiten les abelles africanitzades, una espècie amb un risc d’extinció superior al de la resta d’abelles. Per tant, la seva producció contribueix a la pol·linització i al repoblament dels boscos i zones naturals que estan sent devastats.

Utilitza la mel en receptes salades com aquesta amanida de kale i fajol amb vinagreta de taronja.

Amanida de kale i fajol amb vinagreta de taronja

Diversitat en les cremes d’untar

Ampliem l’assortiment de cremes per untar amb opcions veganes i gran varietat de fruita seca.

La marca Vida ens acosta una gamma de cremes veganes, composta per una crema de xocolata amb avellanes, una altra de xocolata negra i una temptació deliciosa per als més llaminers: una crema blanca amb coco.

Granovitta, una empresa especialitzada en productes dietètics i saludables des de fa més de 100 anys, ens proposa unes cremes elaborades a Castelló únicament amb fruita seca: avellanes, cacauet crunch i anacards.

I, per millorar encara més l’experiència de les cremes de fruita seca, la marca Naturgreen ens porta una deliciosa combinació de crema d’anacard amb cacau.

D’altra banda, la marca Biobética ens presenta dues varietats gourmet elaborades a Màlaga i amb un 26% d’oli d’oliva en la formulació: la crema de cacau amb taronja i la crema de cacau amb menta.

Tauletes de xocolata sense sucre

La marca Torras, una empresa catalana amb més de 100 anys d’història, ens acosta dues tauletes de xocolata lliures de sucre.

Tant la tauleta de xocolata negra 79% com la de xocolata negre amb ametlles utilitzen eritritol per substituir el sucre, un edulcorant natural que s’elabora a partir de la fermentació d’enzims de blat i blat de moro, i aporta poquísimes calories i un índex glucèmic zero, la qual cosa converteix aquestes tauletes en un plaer apte per a persones amb diabetis.

Descobreix els avantatges de la xocolata ecològica.

Els avantatges de la xocolata ecològica – Estudis

Conserves de peix Pan do Mar

Pan do Mar és una empresa certificada B Corp que està completament alineada amb els nostres valors. Promouen la pesca sostenible, en petits vaixells de costa i amb canyes o hams de caladors pròxims a la factoria de les costes cantàbrica i atlàntica, en el cas de la tonyina i el verat. Els musclos es conreen en muscleres ecològiques.

Gaudeix del deliciós assortiment: patés de envàs de vidre, salsa de tomàquet amb tonyina, musclos en salsa de tomàquet i filets de verat en salsa picant.

Quinoa conreada a Espanya

La nova quinoa Moysan es cultiva a Andalusia i es caracteritza per un gra més petit que el de la quinoa boliviana, però té les mateixes propietats.

La quinoa és un pseudocereal ric en proteïnes i minerals. De fet, posseeix proteïnes d’alt valor biològic, que contenen tots els aminoàcids essencials. És rica en fibra i minerals, com ferro, calci i fòsfor.

A més, resulta un aliment indispensable al rebost dels celíacs, ja que no conté gluten.

En aquest vídeo et mostrem la tècnica de cuina de la quinoa per mantenir intactes les seves propietats nutricionals.

Quinoa – Tècniques de cuina

Incorpora fermentats a les teves receptes!

Aquesta combinació de gingebre, remolatxa i xucrut fermentada de la marca Kramer és un complement ideal per a les teves receptes. Pots afegir-la en entrepans, com a guarnició de plats de carn, peix o proteÏna vegetal.

Els fermentats són una opció molt saludable per reforçar la microbiota intestinal, ja que són rics en probiòtics i prebiòtics.