Ara a Veritas

Novetats de gener: complements per a l’hivern

Novetats de gener: descobreix els productes que incorporem a les nostres botigues i anima’t a provar-los. Entre ells, destaquen els complements per gaudir de l’hivern amb certificació ecològica. A més, seguim ampliant la nostra gamma d’aperitius saludables amb les xips de cigrons.

Novetats de gener

Xips de cigrons

  Continuem innovant en la gamma de snacks saludables de la marca Veritas. En aquesta ocasió, incorporem a les nostres botigues les xips de cigrons. Els llegums són essencials per l’elevada riquesa nutricional que tenen: presenten una gran quantitat d’hidrats de carboni d’assimilació lenta -que ens proporcionen energia-, un 19% de proteïnes i vitamines del grup B, que són essencial per a la salut del sistema nerviós. En concret, els cigrons destaquen per tenir un alt contingut en calci. Així que, a banda de menjar-ne en potatges deliciosos, et proposem una altra manera d’incorporar aquest llegum a la dieta i beneficiar-te de les seves propietats nutricionals.

Complements per gaudir de l’hivern

Comencen els mesos més freds de l’any, però això no vol dir que haguem de canviar el nostre estil de vida. Amb els nous complements amb certificació ecològica de la marca El Granero podràs protegir i augmentar les defenses per evitar els clàssics refredats de l’estació. Resfrigran, Vitamin C i Vitamin Complex, tots elaborats partint de plantes medicinals, como l’equinàcia, el pròpolis o la sàlvia. A més, et presentem l’oli essencial d’eucaliptus, amb propietats descongestionats i antisèptiques. Només cal fer unes inhalacions profundes per començar a notar-ne els efectes. ¡Disfruta de un invierno radiante con este menú!

Dàtils, font de salut

Els dàtils Yogi & Yourselfs procedeixen d’un oasi del desert de l’Aràbia Saudita, amb una tradició mil·lenària en el cultiu d’aquet fruit deliciós. El resultat: uns dàtils suculents, de textura suau i amb un lleuger gust de caramel. Introdueix-los a la dieta com a snack o fes-los servir com un endolcidor alternatiu perquè les postres siguin saludables, ja que són una font natural d’energia, rics en fibra, en vitamines i en olis essencials.

Vinagre de sidra

El vinagre de sidra, també conegut com vinagre de poma, és un dels aliments més saludables i antics que conservem. La marca Riojavina ens l’ofereix sense filtrar ni pasteuritzar. És a dir, es manté la mare del vinagre, que són un conjunt de bacteris beneficiosos per a l’organisme. Regula la digestió, elimina toxines, equilibra el pH, enforteix el sistema immunològic i és ric en enzims, vitamina C, proteïnes, potassi i magnesi.

Aigua amb fins socials

L’ aigua de la marca Auara es presenta amb el lema “Tu beus, ells beuen”, perquè el 100% dels dividends es destinen a portar aigua potable a 73.000 persones. A més, aquesta fantàstica aigua, procedent d’un brollador de Lleó, es presenta en un envàs que és 100% PET reciclat.

Aigua alcalina

Una dieta alcalina ajuda a millorar la salut i redueix el risc de patir determinades malalties. Amb aquesta premisa hem introduït l’aigua de la marca Glaice, un aigua alcalina amb un pH +8.0 i un elevat contingut en electòlits. Hidrata en profunditat i destaca per aportar minerals iònics i antioxidants. L’origen és el brollador de la serra de Cazorla.

Pasta fresca quatre formatges

Les pastes fresques de La Espiga Bio es distingeixen per la combinació de pasta fresca de blats italians amb farcits frescos i genuïns. En aquesta ocasió, et presentem la fórmula millorada de la pasta fresca quatre formatges, amb ingredients d’origen ecològic i biodinàmic. Prepara-la en menys de 15 minuts i gaudeix del gust de l’autèntica pasta italiana.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Novetats de decembre: productes a punt per menjar i sense gluten

Novetats de decembre: descobreix els productes que incorporem a les...

  • Ara a Veritas

L’app de Veritas

  L’app de Veritas t’ajuda a comprar i cuinar. Descobreix...

  • Ara a Veritas

El nostre nou uniforme és sostenible

El nostre nou uniforme és sostenible perquè s’elabora amb materials...