Novetats de març: complements alimentaris

Novetats de març: descobreix els productes que incorporem a les nostres botigues i anima’t a provar-los. Destaquem els nous complements alimentaris de la marca Ecorganic.

Novetats de març - Veritas

Novetats de març

Ampliem la gamma d’oli d’oliva ecològic

Ecorganic ens ofereix quatre nous formats d’oli d’oliva verge extra. Característica de la nostra gastronomia, l’oli d’oliva a més de ser ric en vitamina E i ajudar a equilibrar els nivells de colesterol, millora la funció digestiva, ja que actua com a protector enfront de l’excès d’àcids grassos que es concentren a l’estòmac. Així, evita l’acidesa gàstrica i facilita el trànsit intestinal.

utilitza’l en cru per condimentar amanides o en coccions de baixa temperatura, sense que s’arribi a generar fum. A més, l’oli d’oliva verge extra té capacitat de penetrar en aliments fregits en inferior quantitat que la resta d’olis, i això fa que es redueixi significativament l’increment de calories mentre es fregeix.

Amanida fàcil de ruca

Nous complements alimentaris

Espirulina, perles d’omega-3 i melatonina són els nous complements que introduïm de la marca Ecorganic.

L’espirulina resulta ideal per reduir el colesterol, millorar la flora intestinal, prevenir l’anèmia i tenir més vitalitat. Les perles d’omega-3 t’aportaran aquest plus de greix saludable. I la melatonina es recomana per ajudar a regular el son.

Gamma de tes sostenibles i de comerç just

La preocupació per la salut i la sostenibilitat, així com garantir un producte de comerç just, són valor de la marca Cupper.

Endinsa’t en la seva àmplia i aromàtica gamma, que inclou des del clàssic te negre anglès, tes verds chai i amb llima-gingebre i blanc fins a infusions de menta, depuratives i per ajudar a agafar el son. Totes empaquetades en bosses lliures de plàstics, elaborades a partir de fibres de cel·lulosa vegetal.

Vi negre sense sulfits afegits

L’essència dels vins ecològics resideix a reprendre la manera en què els nostres ancestres elaboraven  el vi. I, si a més estpa lliure de sulfits afegits durant la vinificació, sumem un altre benefici.

És el cas del vi negre Macatela, elaborat a base de garnatxa equilibrada, perfecte per maridar amb carn i tot tipus de guisats vegetals.

Mel ecològica de muntanya 100% solidària

Procedent de la serra de Guadarrama, la mel de la marca Miraflores destina tots els seus beneficis a l’Associació Nacional d’Esclerosi Múltiple.

La mel ecològica, a més de ser rica en antioxidants i tenir un gran potencial hidratant, té beneficis terapèutics com alleujar la tos, el mal de coll i afavorir la digestió.

Aliments per potenciar les teves defenses

Submergeix-te en el món de les algues

Directes de les ries gallegues, la marca Porto-Muiños ens acosta dues amanides d’algues -a la vinagreta i amb oli d’oliva-, perfectes per acompanyar des de plats de peix i marisc fins a plats de tota mena de carn. A més, també són interessants com a aperitiu, soles o acompanyades de seitons, musclos, navalles, patates, mongetes bullides…

I ens proposen un altre producte que et sorprendrà per la combinació dels seus ingredients: tàrtar d’algues amb oliva negra. Elaborat amb verdures de mar tallades en petites fraccions, es pot menjar amb torrades, amb amanides o simplement et pot ajudar a condimentar plats de peix, carn, pasta, arrossos.

Inclou aliments orientals a la dieta

El daikon sec és un ingredient destacat de l’alimentació macrobiòtica pels seus beneficis depuratius. El pots utilitzar cru o bullit en sopes, estofats, salses i amanides. Per fer-ho, et recomanem que l’hidratis prèviament durant 5 o 10 minuts.

També de la Finestra sul Cielo, et presentem el pickle de gingebre, recomanat pel seu efecte desintoxicant i per ajudar a la digestió dels greixos.

Fusilli d’arròs i quinoa sense gluten

Gràcies a Quinua Real arriba una varietat de pasta sense gluten que té tots els beneficis de la quinoa i l’arròs. Tots dos destaquen pels seus beneficis digestius i per la riquesa en minerals.

N’hi ha prou amb cuinar la pasta a foc lent de 10 a 13 minuts i combinar-la amb un sofregit de verdures, per exemple.