Novetats de novembre: salsa de bolonyesa vegana

Novetats de novembre: descobreix els productes que incorporem a les nostres botigues i anima’t a provar-los. Destaquem la salsa bolonyesa vegana.

Novetats de novembre - Veritas

Novetats de novembre

Salsa de bolonyesa vegana i reformulación dels patés vegetals

Incorporem al nostre assortiment una salsa deliciosa, ideal per acompanyar els teus plats de pasta: bolonyesa vegana. Elaborada a partir de tomàquet, oli d’oliva verge extra i soja texturitzada, resulta un substitut fabulós de la carn, tant per la seva textura com per l’aportació proteica. A més, disposa de la certificació sense gluten i és més econòmica que la bolonyesa vegana de referència.

D’altre banda, hem reformulat els patés vegetals de fines herbes, algues i hummus per amplicar-ne el format i aconseguir una textura més cremosa. Aquesta reformulació, a més, suposa una millora del preu dels productes.

Totes les salses es fabriquen a Catalunya, en una empresa que incorpora persones amb discapacitat.

Nova gamma Ecorganic

Suplementació

Gràcies a Ecorganic, t’apropem un ampli assortiment de complements per a necessitats específiques: antioxidants, aminoàcids, per cuidar el sistema immunitari, respiratori, digestiu, urinari, circulatori, etc.

Destaquem el llevat de cervesa, ideal per mantenir la salut dels cabells, la pell i les ungles; cúrcuma plus, aconsellable per al sistema digestiu i locomotor per seu efecte antiinflamatori, depuratiu i protector; les càpsules de magnesi-c i i-complex, recomanades per disminuir la fatiga i relaxar la musculatura.

Olis culinaris

Et presentem quatre olis diferents per utilitzar a la cuina: d’ametlles dolces, xia, lli i karité. Aquest últim té una textura semblant a l’oli de coco i es coneix pel seu ús cosmètic. No obstant això, destaca per la seva riquesa en omegas-3 i 6, així com vitamines i antioxidants, molt interessants per completar les teves receptes.

Llavors triturades

Les llavors, a més d’alegrar multitud de plats, destaquen per la seva aportació nutricional. Saboroses, cruixents i oleaginoses, proporcionen minerals, àcids grassos omega-3, 6 i 9, lecitina, vitamines del grup B, E i fibra.

Tanmateix, per obtenir tots els seus beneficis és important triturar-les, ja que en prendre-les senceres s’absorbeix una part reduïda d’aquests nutrients.

També, de la marca Ecorganic, incorporem a les nostres botigues les llavors triturades, pràcticament amb la textura d’una farina, a punt per afegir als teus plats: lli (ideal per al trànsit intestinal), sèsam (gran aportació de calci) i xia (font d’omega-3).

Tauletes de xocolata

La clàssica tauleta de xocolata amb menta i una tauleta de xocolata amb garrofa, rica en antioxidants, vitamines i minerals, per assegurar-te un plaer saludable.

Novetat! Kombutxa de mango

Ampliem la gamma de kombutxes amb un gust que no et deixarà indiferent: jombutza de mango.

El kombutxa és una beguda mil·lenària que es prepara deixant fermentar el te amb sucre i microorganismes integrats per uns bacteris i llevats que durant el procés de fermentació es transformen. Com a resultat s’obté una beguda amb un lleuger toc àcid, amb grans beneficis probiòtics per a la microbiota intestinal, que a més reforça el sistema immunitari i facilita les digestions.

Ampliem l’assortiment de margarines vegetals

La marca Mandolé ens proposa més diversitat al nostre assortiment de margarines vegetals amb la de gira-sol i la d’oli d’oliva. Totes dues resulten unes alternatives delicioses a la mantega i, a diferència de la majorria de margarines no ecològiques que trobem al mercat, estan lliures de greixos trans i oli de palma.

Enriqueix els esmorzars amb aquestes margarines de textura cremosa, produïdes a Espanya.

Innovació! Tempeh de quatre grans

El tempeh és una proteïna vegetal molt apreciada pels seus beneficis nutricionals i la seva versatilitat a la cuina. Es tracta d’un llegum fermentat de textura ferma i gust intens.

Ara, la marca Vegetalia ens proposa un tempeh elaborat a partir de cigrons, llenties urid dal, arròs vermell i llavors de gira-sol; molt ric en fibra i amb un baix contingut en greixos.

També incorporem al nostre assortiment els filets de seitan, tallats i a punt per afegir a les teves salses, estofats o per cuinar directament a la planxa.

Begudes d’arròs per sorprendre’t

La beguda d’arròs cada vegada té més presència a les llars a causa de la seva lleugeresa i beneficis digestius.

La marca Natursoy ens acosta tres varietats ideals per acompanyar els esmorzars o per introduir en l’elaboració de postres: beguda d’arròs amb garrofa (una beina de gust dolç que recorda el cacau), amb coco i cúrcuma (combinació exòtica amb beneficis antioxidants) i coco amb te matcha (reconfortant, desintoxicant i revitalitzant).

Xocolates de começ just per a tots els paladars

Hem ampliat la gamma de xocolates, bombons, snacks i trufes de la marca Belvas, originària de Bèlgica.

Elaborades a partir de les millors matèries primeres de comerç just (cacau de Santo Domingo, canya de sucre del Paraguai, nou de coco de Sri Lanka), a Belvas segueixen les receptes tradicionals i artesanals per elaborar la seva gamma de xocolata. I, per descomptat, estan lliures de conservants, colorants, aromes artificials i greixos hidrogenats.

Tot un plaer per al paladar, completament saludable.

Gamma de begudes vegetals

Sense gluten, sucre ni traces de lactosa, la marca Natumi -referent a Alemanya- t’ofereix les seves begudes vegetals.

D’una banda, la seva gamma més bàsica, amb begudes com la de gust de vainilla. I, de l’altra, et proposa alternatives més específiques, com la beguda barista, ideal per acompanyar el cafè, ja que aconsegueix una textura espumosa.