Novetats de setembre: fusilli de llegums 100%

Novetats de setembre: descobreix els productes que incorporem a les nostres botigues i anima’t a provar-los. Destaquem els fusilli de llegums 100% marca Veritas.

Novetats de setembre - Ara a Veritas

Novetats de setembre

Fusilli de llegums 100%

Incorporem dues varietats de fussili elaborats a partir de llegums 100%, sense base de blat. Resulten una gran font de proteïna i fibra, i et resoldran molts àpats, ja que només tardaràs nou minuts en cuinar-los.

De cigrons o de llenties vermelles -una varietat de llentia sense pellofa que és ideal per a les persones que no digereixen bé els llegums-. Els dos fusilli estan fabricats a Espanta i te’ls oferim a un preu molt atractiu.

Gaudeix amb aquesta deliciosa recepta de pasta de llenties amb espinacs i dàtils.

Pasta fresca per a àpats ràpids i nutritius

Ampliem la gamma de pastes fresques Veritas amb els tortellini amb pernil en format mini i els raviolis de ricotta i espinacs, deliciosos i complets.

Els tortellini amb pernil són un clàssic, ideals per a tota la família. Els elaborem amb base de blat semiintegral, una manera fantàstica de començar a introduir aquesta varietat de cereal en la teva dieta. El blat integral manté intactes totes les propietats nutricionals -vitamines del grup B, vitamina E, minerals-, procedents del germen del cereal.

Els raviolis de ricotta i espinacs -que sempre ens dieu que us encanten-, ara en versió integral!

Gaudeix d’aquests plats fàcils, ràpids i nutritius, ja que només requereixen tres minuts de cocció.

Misos del Delta

Kenshosake és la història d’un matrimoni interessat en els beneficis de l’alimentació japonesa que decideix elaborar productes artesanals i locals a la vora de l’Ebre, a la zona del Delta.

Els misos estan elaborats amb base de koji, arròs del Delta -de la marca Rietvell- fermentat amb un fong. A més, se’ls afegeix sal i, per descomptat, no estan pasteuritzats. En concret, el shiro miso a més conté soja i el de cigrons utilitza aquest llegum procedent de Castella.

El miso és un condiment alcalinitzant imprescindible per a la salut. Es fa servir per enriquir sopes, amaniments i sales, i ajuda a reforçar el sistema immunològic, ja que és beneficiós per a la microbiota.

Descobreix com fer servir el miso blanc a la cuina per mantenir intactes les seves propietats nutricionals.

Comença el dia amb energia!

No t’encantaria començar el dia amb una aportació completa de nutrients sense haver d’invertir mitja hora a la cuina? Aquest és el motor que va impulsar en Juanjo i la Digna a crear Runa Kay, una col·lecció de batuts de textura densa i gust dolç que, a més d’alegrar-te els matins, et regalrà una gran quantitat de nutrients: proteïna, hidrats de carboni i fruita.

Tots són ecològics, vegans i es presenten en un envàs 100% reciclable. Estan endolcits amb dàtils i comparteixen una base de pasta d’ametlla, puré de mango i plàtan. Tria el gust que més t’agradi!: de cacau, de te matcha, de fruita i de cafè.

Un snack molt complet

Gràcia a Oryza arriben aquestes coquetes de venda exclusiva a les nostres botigues.

Oryza és una marca italiana que va començar conreant arròs i va acabar fabricant coquetes amb l’arròs que conreaven. Ara, fan un pas més i introdueixen nous cereals i llegums.

Et presentem dues receptes molt innovadores d’aquestes coquetes fines i cruixents amb un toc salat: la d’arròs amb bròcoli i espinacs, i la de 100% llenties vermelles. Totes dues sense gluten.

Ampliem la gamma de galetes

Les galetes es poden convertir en un berenar sa i nutritiu si estan elaborades amb ingredients de qualitat, com és el cas de les noves galetes de la marca Biocop.

Integrals amb sèsam, endolcides amb mel i fajol. El sèsam és una excel·lent font de calci i magnesi, un mineral recomanable per fixar el calci als ossos.

Amb xia i lli, una galeta funcional, amb un toc de gingebre. Les dues llavors destaquen per la seva riquesa en omega-3.

Vi Quinto Arrio en exclusiva a Veritas

Continuem ampliant els cellers de les nostres botigues amb l‘ull de llebre de la marca Quinto Arrio, un vi negre jove equilibrat, elaborat amb una acurada barreja de noble raïm espanyol.

Amb DO Rioja, aquest negre a més és vegà. És a dir, no s’ha utilitzat clara d’ou per al procés de filtratge.

Cerveses per a tots els gustos!

Cerveses La Galega!

Elaborades artesanalment pel primer fabricant de cervesa artesana de Galícia, Pablo Casanovas, que des del 1998 fa servir aigua de la deu del poble per elaborar cerveses molt especials, com la d’ordi i la de fajol.

Totes dues destaquen per un paladar intens propi dels cereals locals, del filtratge manual i de la no-pasteurització.

Cervesa sense gluen

La cervesa Altura Vuelo s’elabora a València per la família Fernández Pons, que té una llarga trajectòria en el món de la cervesa i el vi. Utilitzen l’enzim de la papaia per eliminar el gluten del blat i aconseguir que mantingui les propietats organolèptiques d’una cervesa tradicional.

Més varietats

Una Radler de llimona, ideal per a les tardes caloroses; una sense alcohol de la marca Ekotrebol, i una cervesa Pilsner d’importació, amb malta d’ordi.

Menstruacions sostenibles amb les compreses reutilitzables

La marca Cyclo ens acosta la primera gamma de compreses pensades en exclusiva per a una menstruació sostenible.

Elaborades a partir de 100% cotó ecològic certificat -lliure de tòxics i tints-, aquestes compreses i protectors íntims de tela són reutilitzables i transpirables.

Aposta per una correcta salut hormonal -eviten al·lèrgies, irritacions i infeccions-, amb beneficis per al planeta i per a la teva butxaca.