Ara a Veritas

Novetats d’octubre: cacau pur en pols

Novetats d’octubre: descobreix els productes que incorporem a les nostres botigues i anima’t a provar-los. Destaquem el cacau pur en pols marca Veritas, imprescindible d’aquesta temporada, així com la beguda de coco.

Novetats d’octubre

La xocolata pot ser un plaer saludable

Incorporem a la nostra botiga el cacau pur 100% marca Veritas, un aliment saludable i amb un gran poder antioxidant, ja que no conté sucres refinats ni greixos hidrogenats. Considerat un superaliment, el cacau és un gran antioxidant, aporta magnesi i ferro. A més, et proporciona l’energia que s’adapta a les teves necessitats. És a dir, t’activa si has d’estar despert o t’aporta calma mental i et relaxa físicament. Gaudeix-lo desfet o empolvorat sobre unes postres!

Per esmorzar, beguda de coco

Nova beguda de coco marca Veritas, amb un intens gust de coco i una textura molt cremosa que t’ajudarà a preparar els millors batuts de cacau i fruites, o gaudir amb més intensitat els cereals d’esmorzar. A més, com totes les referències de la marca Veritas, a un preu recomanat. Utilitza-la per preparar aquestes crepes de fajol i coco.

Tovalloletes humides en format estalvi

Et presentem el pack estalvi de tovalloletes humides Viridis (un 10% més econòmic que l’individual), compost per dos paquets de 72 tovalloletes cadascun, ideal per als pares i mares que les fan servir regularment. Elaborades amb mantega de karité i extracte de flor de lotus, són ideals per a les pells més sensibles. A més, la tovalloleta és compostable.

Endolceix sense sucres afegits

Ampliem la gamma d’edulcorants amb l’eritritol de la marca Naturgreen, un endolcidor en pols elaborat a partir de blat de moro. Una autèntica revolució, apta per a diabètics i lliure de sucres i calories. L’eritritol endolceix la meitat que el sucre, per la qual cosa cal doblar-ne la dosi per obtenir la mateixa dolçor.

La primera llet d’ovella UHT del mercat

La llet d’ovella és molt apreciada pel seu elevat contingut en vitamines i perquè és fàcil de digerir. La marca I Love my sheep ens ofereix la primera llet d’ovella UHT del mercat, procedent d’ovelles austríaques de petits ramaders de la zona. El seu gran valor afegit és que es processa inmediatament després de munyir les ovelles i s’envasa a la granja. Es caracteritza per ser vellutada i tenir cos, amb un lleuger gust d’ametlla i una consistència molt cremosa. A causa de la seva dolçor natural, la llet d’ovella harmonitza perfectament amb el cafè i el te.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Novetats de setembre: cereals i mix precuits

Novetats de setembre: descobreix els productes que incorporem a les nostres...

  • Ara a Veritas

Veritas i els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible són una crida universal per...

  • Ara a Veritas

Cacau en pols, imprescindible de tardor 2018

El cacau en pols ecològic i de comerç just és...