Ara a Veritas

Obrim la nostra tercera botiga a Bilbao!

Obrim la nostra tercera botiga a Bilbao, i amb aquesta ja en sumem sis al País Basc, amb les quals continuarem treballant per canviar el món. El nostre nou supermercat d’alimentació ecològica disposa de 300 m2, i està situat al barri de Deusto, concretament a l’avinguda Madariaga, 20. Obrim la nostra tercera botiga a Bilbao! - Ara a Veritas

Obrim la nostra tercera botiga a Bilbao!

Amb l’objectiu de ser el millor supermercat per al món, treballem des de l’interior, amb els nostres equips i col·laboradors, per millorar la salut del planeta i de les persones. Segons Silvio Elías, conseller delegat de Veritas, “la preocupació per la salut és un fet, i les famílies estan una mica més conscienciades que l’alimentació suposa un factor clau per cuidar-nos. Des que vam obrir la nostra primera botiga a Alameda de Urquijo, hem detectat que els bilbaïns estan més preocupats per la seva salut. Bilbao és una ciutat tradicionalment conscienciada per l’alimentació, i obrir una tercera botiga al barri de Deusto ens fa una il·lusió especial”.

Menjar saludable, clara tendència de consum

El canvi en la tendència de consum és un fet i les famílies tenen cada vegada més interès per menjar saludable. De fet, el 45% dels espanyols volen productes més saludables al supermercat. En aquest sentit, potenciem el creixement del mercat de productes ecològics pensant a beneficiar tots els agents implicats i amb una clara aposta per proveïdors locals. “Els ous, els formatges artesans i els iogurts, les verdures o l’hummus que venem a la nostra botiga els serveixen proveïdors locals. El mateix passa amb alguns productes de proteïna vegetal (tofu) i conserves de verdures, galetes i sucs de fruites”, assegura Silvio Elías. A més, promovem una agricultura ecològica responsable i socialment justa i afavorim una relació amb els nostres proveïdors que va més enllà de l’àmbit comercial.

Reptes 2019

Des de la nostra fundació hem apostat per la salut. Segons Silvio Elías, “treballem cada dia per ser el millor supermercat per al món i, per aconseguir-ho, cal ser responsable i generós”. Durant el 2019, continuarem posant el focus en la salut del planeta i de les persones, apostant per iniciatives solidàries, com la recent col·laboració amb Intermón Oxfam i seguirem treballant per reduir el plàstic de les nostres botigues. “Durant el 2019 eliminarem el plàstic afegit –el que depèn de Veritas–, substituirem envasos de plàstic per envasos més sostenibles en un bon nombre de productes de la nostra marca Veritas i treballarem amb els nostres proveïdors perquè ens ofereixin alternatives”, confirma Elías.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Euskaber – Companys de viatge

Euskaber és l’agrupació de petits agricultors del País Basc que...

  • Ara a Veritas

Aliança inèdita amb Oxfam Intermón

Veritas i Oxfam Intermón s'uneixen per desenvolupar una gamma de...