Tècniques de cuina

Oli de coco – Tècniques de cuina

Oli de coco, un greix saludable que accelera el metabolisme. La xef Mireia Anglada t’explica com utilitzar-lo en calent i en fred perquè mantingui totes les propietats nutricionals. L’oli de coco és un aliment apte per a dietes crues (raw food) perquè s’elabora a una temperatura inferior a 40 °C. Les dues terceres parts del seu greix saturat estan compostes per àcids grassos de cadena mitjana que es cremen com a energia de manera immediata i no s’emmagatzemen com a greix corporal. Alhora, equilibra el colesterol, protegeix el cor i té capacitats antimicrobianes i antivirals.

Oli de coco – Tècniques de cuina

En calent

  1. Afegeix-lo a la paella i utilitza’l per cuinar. És molt important que no arribi a fumejar.
Pots utilitzar l’oli de coco per preparar receptes com aquestes broquetes de pollastre, coco i sèsam.

En fred

  1. Barreja’l amb un cereal inflat, emmotllat’l i col·loca’l a la nevera fins que se solidifiqui.
Consulta tota la sèrie de tècniques de cuina de Mireia Anglada.

Contingut relacionat

  • Tècniques de cuina

Gingebre – Tècniques de cuina

Gingebre, una arrel estupenda per prevenir i combatre refredats. Gingebre...

  • Tècniques de cuina

Tècniques de cuina: cocció mill

Como cuinar el mill? El mill, un cereal molt energètic,...

  • Tècniques de cuina

Quinoa – Tècniques de cuina

Quinoa, un pseudocereal ric en proteïnes i minerals. De fet,...