Receptes
Ous al plat – FastGood
Delicias Kitchen.
Ous al plat, com indica el seu nom, es prepara al mateix recipient on es servirà. Es tracta d’una versió lleugera de la recepta habitual, però igualment nutritiva a causa de les proteïnes d’alta qualitat de l’ou. Els tomàquets i els xampinyons són els responsables d’equilibrar el resultat aportant vitamines, minerals i fibra.
Aquesta recepta la prepara Isa, de Ous al plat
Ingredients:
- 2 ous
- 4 cirerols
- 2 xampinyons
- 1 cullerada de grans de blat de moro
- 3 cullerades de salsa de tomàquet casolana
- Orenga
- All en pols
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
- Preescalfa el forn a 180ºC.
- Lamina els xampinyons i salta’ls amb oli, sal i una mica d’all en pols. Quan estiguin daurats, retira’ls i reserva’ls.
- Talla els cirerols per la meitat i salta’ls.
- Posa la salsa de tomàquet casolana en una cassola de fang o en qualsevol altre recipient apte per a forn, trenca els ous, afegeix els tomàquets cherry i els xampinyons, i condimenta-ho amb sal i orenga.
- Enforna durant 10 minuts aproximadament o fins que la clara qualli.