Diccionari d'aliments

Pa de gra Veritas: el més digestiu i saludable

El pa de gra Veritas s’elabora amb grans complets de cereals ecològics activats prèviament i gràcies a això el pa resulta més digestiu i saludable. En tenim de fajol, de quinoa i de civada. Tasta’ls tots!

Pa de gra Veritas

El valor diferencial que distingeix els pans de gra Veritas és que s’elaboren a partir de grans activats, sense farines i amb una fermentació més llarga, cosa que afavoreix la biodisponibilitat dels nutrients i la digestibilitat del pa.

Un procés senzill i complex alhora

La recepta dels nostres pans de gra ecològics està inspirada en la tradició més artesana a la qual s’ha afegit el procés d’activació del cereal.

Hem confiat la seva elaboració a Zealia, un dels nostres proveïdors habituals, que està especialitzat en productes de forn ecològics sense gluten.

Els pans es comencen a elaborar la jornada anterior al dia de la seva producció, amb el remull de fins a 24 hores dels grans en un ambient favorable perquè comenci l’activació; això desencadena una mobilització dels nutrients, que passen d’estar “segrestats” a ser “aprofitables”.

Gust de cereal de debò

Pa de gra de civada - Diccionari d'aliments - Veritas

Aquesta activació va seguida d’una fermentació lenta en un ambient càlid i humit, i una enfornada i un refredament precisos, cosa que dona com a resultat un pa extraordinàriament saborós, sense gluten, lactosa ni sucres afegits. Alhora, és alt en proteïnes, ric en fibra i posseeix un baix índex glucèmic, cosa que provoca un pic de sucre en sang més baix.

Pots triar entre tres varietats:

La primera conté exclusivament fajol, mentre que les de civada i de quinoa també tenen una part de fajol, cosa que n’incrementa el valor nutricional.

Receptes amb pa de gra Veritas

Pa de gra - Recepta - Veritas

ENTREPÀ INDECÍS

TORRADES AMB OU I TOMÀQUET


LLESQUES AMB OU SALADES AMB XAMPINYONS I ESPINACS

Contingut relacionat

  • Diccionari d'aliments

Artesana, la barra de pa amb menys petjada de carboni

La barra de pan Artesana Veritas es la barra de...

  • Diccionari d'aliments

El secret dels nostres pastissos casolans

Al nostre obrador hem recuperat les receptes de pastisseria més...

  • Diccionari d'aliments

Marca Veritas, garantia de qualitat al millor preu

Als nostres supermercats Veritas podràs trobar més de 550 productes...

  • Diccionari d'aliments

Al bon temps, bona mousse

Extraordinàriament esponjoses, tant la nostra mousse de llimona com la...