Diccionari d'aliments

Pa de gra Veritas: el més digestiu i saludable

El pa de gra Veritas s’elabora amb grans complets de cereals ecològics activats prèviament i gràcies a això el pa resulta més digestiu i saludable. En tenim de fajol, de quinoa i de civada. Tasta’ls tots!

Pa de gra Veritas

El valor diferencial que distingeix els pans de gra Veritas és que s’elaboren a partir de grans activats, sense farines i amb una fermentació més llarga, cosa que afavoreix la biodisponibilitat dels nutrients i la digestibilitat del pa.

Un procés senzill i complex alhora

La recepta dels nostres pans de gra ecològics està inspirada en la tradició més artesana a la qual s’ha afegit el procés d’activació del cereal.

Hem confiat la seva elaboració a Zealia, un dels nostres proveïdors habituals, que està especialitzat en productes de forn ecològics sense gluten.

Els pans es comencen a elaborar la jornada anterior al dia de la seva producció, amb el remull de fins a 24 hores dels grans en un ambient favorable perquè comenci l’activació; això desencadena una mobilització dels nutrients, que passen d’estar “segrestats” a ser “aprofitables”.

Gust de cereal de debò

Pa de gra de civada - Diccionari d'aliments - Veritas

Aquesta activació va seguida d’una fermentació lenta en un ambient càlid i humit, i una enfornada i un refredament precisos, cosa que dona com a resultat un pa extraordinàriament saborós, sense gluten, lactosa ni sucres afegits. Alhora, és alt en proteïnes, ric en fibra i posseeix un baix índex glucèmic, cosa que provoca un pic de sucre en sang més baix.

Pots triar entre tres varietats:

La primera conté exclusivament fajol, mentre que les de civada i de quinoa també tenen una part de fajol, cosa que n’incrementa el valor nutricional.

Baguette de gra Veritas


La baguette de gra Veritas és un pa ecològic elaborat directament amb els grans activats de fajol, sense farines i sense gluten. A més, és més digestiu que els pans convencionals i pel seu format i mida és ideal per preparar entrepans o torrades.

Receptes amb pa de gra Veritas

Pa de gra - Recepta - Veritas

ENTREPÀ INDECÍS

TORRADES AMB OU I TOMÀQUET


LLESQUES AMB OU SALADES AMB XAMPINYONS I ESPINACS

Contingut relacionat

  • Diccionari d'aliments

Artesana, la barra de pa amb menys petjada de carboni

La barra de pan Artesana Veritas es la barra de...

  • Diccionari d'aliments

El secret dels nostres pastissos casolans

Al nostre obrador hem recuperat les receptes de pastisseria més...

  • Diccionari d'aliments

Marca Veritas, garantia de qualitat al millor preu

Als nostres supermercats Veritas podràs trobar més de 550 productes...

  • Diccionari d'aliments

Al bon temps, bona mousse

Extraordinàriament esponjoses, tant la nostra mousse de llimona com la...