Atención al cliente
De lunes a viernes de 9 a 20 h y sábados de 9 a 14 h (excepto festivos).
El pa de gra Veritas s’elabora amb grans complets de cereals ecològics activats prèviament i gràcies a això el pa resulta més digestiu i saludable. En tenim de fajol, de quinoa i de civada. Tasta’ls tots!
El valor diferencial que distingeix els pans de gra Veritas és que s’elaboren a partir de grans activats, sense farines i amb una fermentació més llarga, cosa que afavoreix la biodisponibilitat dels nutrients i la digestibilitat del pa.
La recepta dels nostres pans de gra ecològics està inspirada en la tradició més artesana a la qual s’ha afegit el procés d’activació del cereal.
Hem confiat la seva elaboració a Zealia, un dels nostres proveïdors habituals, que està especialitzat en productes de forn ecològics sense gluten.
Els pans es comencen a elaborar la jornada anterior al dia de la seva producció, amb el remull de fins a 24 hores dels grans en un ambient favorable perquè comenci l’activació; això desencadena una mobilització dels nutrients, que passen d’estar “segrestats” a ser “aprofitables”.
Aquesta activació va seguida d’una fermentació lenta en un ambient càlid i humit, i una enfornada i un refredament precisos, cosa que dona com a resultat un pa extraordinàriament saborós, sense gluten, lactosa ni sucres afegits. Alhora, és alt en proteïnes, ric en fibra i posseeix un baix índex glucèmic, cosa que provoca un pic de sucre en sang més baix.
Pots triar entre tres varietats:
La primera conté exclusivament fajol, mentre que les de civada i de quinoa també tenen una part de fajol, cosa que n’incrementa el valor nutricional.
La barra de pan Artesana Veritas es la barra de...
Al nostre obrador hem recuperat les receptes de pastisseria més...
Als nostres supermercats Veritas podràs trobar més de 550 productes...
Extraordinàriament esponjoses, tant la nostra mousse de llimona com la...