Receptes

Pa de pessic de mandarina

Si ets dels que es passa els dies menjant mandarines, aquí tens una recepta de pa de pessic de mandarina saludable en què la mandarina és la protagonista, ideal per començar el dia de la millor manera.

Pa de pessic de mandarina - Receptes - Veritas

Pa de pessic de mandarina

Ingredients:

Mandrines - Productes - Veritas

Pots trobar aquests ingredients a la botiga online de Veritas i a les botigues físiques.

Elaboració:

Pa de pessic de mandarina - Receptes - Veritas
Pa de pessic de mandarina - Receptes - Veritas
  1. Preescalfa el forn a 180 °C amb escalfor a dalt i a baix.
  2. Folra un motlle amb paper o engreixa’l i escampa-hi per sobre farina.
  3. Comença ratllant les mandarines i reserva-ho.
  4. Afegeix al recipient de la batedora l’oli i les mandarines pelades, tallades per la meitat, i tritura-ho. Reserva-ho per a després.
  5. Posa en un bol l’eritritol i els ous, i bat-ho durant uns minuts per obtenir una mescla esponjosa. Afegeix al bol la mescla de mandarines i oli, i integra-ho.
  6. Afegeix-hi la farina tamisada amb el llevat i un pessic de sal.
  7. Finalment, afegeix-hi la ratlladura de les mandarines, barreja-ho i aboca-ho al motlle.
  8. Enforna el motlle a 180 °C amb escalfor a baix i a dalt durant 40-45 minuts o fins que, punxant amb un escuradents, surti sec.
  9. Acabada l’enfornada, retira el motlle del forn, espera 10 minuts i desemmotlla el pa de pessic sobre una reixeta. Deixa’l temperar i llestos.

Recepta elaborada per Anna Torelló, creadora del perfil @thehappyavocadooo

T’ha agradat la recepta? Descobreix-ne més aquí.

Contingut relacionat

  • Receptes

Gaspatxo de cireres

Gaudeix d’un refrescant gaspatxo de cireres! Una deliciosa recepta d’aprofitament...

  • Receptes

Pa elaborat amb farines moltes a la pedra

Una vegada triada la matèria primera ecològica, comença a l’obrador...

  • Receptes

Batut de remolatxa amb kombutxa

El batut de remolatxa amb kombutxa pot fer-se amb altres fruites o...