Pa de pessic de pastanaga, ideal per a celebracions saludables. La pastanaga és excel·lent per a la vista gràcies a la seva riquesa en vitamina A, que contribueix a mantenir en bon estat la conjuntiva i la còrnia i evita la ceguesa nocturna.
Barreja la farina amb el llevat, un polsim de sal i canyella en pols.
Afegeix aquesta última barreja als ous i el sucre, a poc a poc, sense deixar de batre.
Quan la massa estigui ben consistent, afegeix la pastanaga ratllada, una cullerada d’oli i les nous trossejades.
Col·loca la barreja en un motlle prèviament folrat amb paper vegetal i untat amb oli.
Posa-ho al forn a 180-200ºC, durant 35 minuts i en acabar la cocció comprova amb un escuradents que està ben fet per dins. (En punxar el pa de pessic, l’escuradents ha de sortir net).
Deixa-ho refredar i serveix-ho.
Contingut relacionat
Postres
Pa de pessic vegà de coco i llimona
Pa de pessic vegà de coco i llimona amb farina...
Postres
Pa de pessic d’albercoc
Pa de pessic d'albercoc, una fruita molt rica en vitamina...
Utilitzem els nostres pròpies "cookies". Si continua la navegació considerem que accepta l'ús d'aquestes.